Zprávy

Zpět na článek

Česká policie devianty toleruje, říká přední sexuoložka

7 komentářů

r.graves
4. listopadu 2010 • 17:01
Tak mě donutil/-a Palopetro (transsex?) podívat se do publikační báze MEDVIK (tituly s IBSN): Ž.H. 0 publikací a tak do BMČ (české lékařské odborné časopisy - ISSN): 1 x populárně - naučný (rozhovor RX z roku 2009). Odborná publikace 0. Na podobném principu, jakým se paní primářka zabývá deviantologií, se zabývám entomologií.
Palopetro
4. listopadu 2010 • 19:39
Jak komické.Pan doktor vulgaritou poučuje jak se zbavit vulgarit.Agresor vůči dětem nemusí být nutně pedofilní,aby nedokázal rozpoznal nebezpečí svého krajně nestandartního psychického stavu.Vy říkáte,tento člověk není nemocný,já nevzdělanec říkám,je choromyslně a nebezpečně nemocný!Kdybyste sundal Vy a Vám podobní cvikr a neprožívali příliš Freunda,jistě by ubylo "specialistů",kteří označují psychopatické pachatele za resociované a na základě těchto posudků jsou vrahové dětí pouštění opět mezi slušné lidi,do prostředí ve kterém tyto lidské zrůdičky nemají co pohledávat.Ochranná léčba se koná pouze několik málo týdnů,dokud ještě tahle individua cítí vězeňský lizol a pak znova dokola.Stát se něco podobného Vašemu dítěti, pak si svoji filozofii ,jak správně a ohleduplně léčit devianty,jistě strčíte ,Freund- nefreund ,za klobou­k.Apro­pó.Sl­avněj­ší skorojmenovec Freunda S. Freud vyslovil otázku:Mohou být rozum a schtíč v trvalé opozici?Odpověď zní:nemohou.
r.graves
5. listopadu 2010 • 05:35
Ó, to se pletete. Já na rozdíl od mnoha jiných (ne-li absolutně) mám pochybnosti o léčitelnosti agresorů na dětech mám vysoké, hluboké a nekonečné pochybnosti! Jejich resocializaci vidím jako velmi, velmi svízelnou, resp. nulovou, ale nepleťte se, takto to v principu vidí i Zvěřina, Weiss, Pondělíčková, Brichcín, Žourková. A s Freudem máte pravdu. Snad jen, že ne vše z 19. století lze volně přenášet do 21. st. a v oblasti deviantologie měl Freud zkušenosti minimální. Narozdíl od Kurta Freunda.
r.graves
3. listopadu 2010 • 16:05
Mám slabost pro lidi, kteří jiný názor, než je jejich, hodnotí jako diletantský". Ono "být přesvědčen" a "vědět", resp. být si jist jsou rozdílné věci. Předním českým deviantologem je Slavoj Brichcín. Možná bych to obrátil, jako člověk z oboru paní primářky: xo když je více lůžek na léčbu deviantů, než deviantu samých? Nevyrábíte je umělě? O co nezpochybnitelného opíráte svou "jistou" diagnózu"? O PPG? Ale, tak to si přečtěte Freunda a jeho pochybnosti. Za posledních 10 let (což je čas, který v očích novinářů dělá s paní primářky neomylnou) bylo kolik případů, které paní primářka cituje v ČR? A kdo tedy léží na těch lůžkách v Bohnicích, Beřkovicích, Havlbrodě, Stemberku a Kroměříži (Opavě?). Nepodceňuji parafiliky a už vůbec ne pedofily, kteří selhali, ale přece jen, již Pondělíčková píše (a Weiss viz jeho Sexuologie 2010, Deviace z roku tuším 2002) - drtivá většina agresorů ve vztahu k dětem nejeou nemocní a tedy nejsou pedofilové.A posuzování viny náleží soudům, u doktorky, která si hraje na policajta, státního zástupce i soudce bych nechtěl být v drápech!
Palopetro
3. listopadu 2010 • 21:02
Soudě z toho co jste se tady naplácal je pro Vás dobře,že jste se zatím do drápů paní doktorky nedostal.Nicméně ve Vás pedofílie dříme a tak jako tak se dříve nebo později projeví! Paní doktorka neupozorňuje na nic víc,než že policie je neak­tivní,­nečin­ná,lax­ní v případech,.kdy hrozí reálné nebezpečí komukoliv z nás a zvláště našich sdětí.Tak to prostě je a vaše učené vývody na tom nic nezmění.Bohužel nemůže být paní doktorka ani mnoho jiných kteří s devianty "pra­cují"­,poli­cajtem­,stát­ním zástupcem a soudcem.Vaše tvrzení,že drtivá většína agresorů vůči dětem nejsou pedofilní je sice správné,nicméně agrese vůči dětem je zločinné a nemusí být nutně pedofilní povahy.Prostě agrese na dětech je ten nejtěžší zločin,který by měl být trestán stejně jako vražda.***.
r.graves
4. listopadu 2010 • 15:55
No když myslíte, že je paní primářka ochrání, no tak fajn. Ale plete si pojem a průjem, pocity, emoce a skutečnost. Ani vulgarity nepomůžou, snad Vás uklidní. Někdy pomůže dýchat a relaxovat. Násilí na dětech až na vyjímky neodvrátí sexuologové a na rozdíl od paní primářky z Havlíčkova Brodu, se zabývají deviantologií 30 - 50 let. A pokud ve slabé chvilce zavzpomínáte na národní školu výuku čtení, přečtete si něco, zkuste Weissovu monografii jak o deviacích jako takvých, tak i o pedofílii. Nadávat Vás, samozřejmě, nebudu. Nemůžete za vrozenou vadu, jen jste se vlastně přidala k paní doktorce, která každý jiný názor hodnotí jako "nekompetentní" a zakrývá tím nekompetentnost vlastní. Apropó: víte, že dle Freuda na hebefilní a febofilní podněty (podle primární sexuální orientace) reaguje pozitivně více než 90 % zdravých mužů.
jiriydolezalostny
3. listopadu 2010 • 14:12
pani má sice zajímavé jméno, ale za, co by ho jako měl v tom podchodě ten policista sebrat......stát s otevřenym poklopcem si může každej, kde chce na veřejnym pros­tran­ství­....­.ovšem kdyby policajt počkal - počíhal a chytil před činem.......