Zprávy

Zpět na článek

Zastřel si svého křesťana v obscénním brlohu

6 komentářů

emery
3. listopadu 2010 • 18:33
poděkuje Západ svým racionalistům a osvícencům, vposledku pak nacistům a komunistům - zejména pak ateistům, které tyto a mnohé další názorové proudy "stojící nad věci" (zejména pak nad lidmi i nad Bohem) vyprodukovali. Z nich pak vzešli nejrůznější sebestřední a uřvaní multikulturalisté, pociťující trvalou potřebu podporovat vše, co euroatlantickou společnost podvrací. Než pak konečně ve finále dohlédnou trudných konců svých blábolů, nebudou už mít komu je hlásat - budou zde samí muslimové a namísto římského práva zde bude nastolena šaríja. Je logické, že když se většina Západu za svého Boha stydí, nebude ochotna pomoci svým souvěrcům jinde. Útoky proti nim jsou pak něco jako (doufejme, že zatím ještě neuvědomělý) průzkum bojem, aby protivník věděl, jak se zachová Evropa až půjde jednou do tuhého.
sindlerm
3. listopadu 2010 • 20:39
napadlo vás, že možná, kdyby se z muslimů stali ateisté, tak by nebyli tak agresivní? na prvním místě je vzájemná tolerance mezi lidmi. náboženství je luxus, který není pro život nezbytný a jak pohledem do historie, tak do současnosti, velice jednoduše zjistíme, že je náboženství především mocenský nástroj pro ovládání lidí. proč by také nechtěli vojáci boží ochotně umírat, když je čeká spasení a věčnost v nebi? sám hlásáte ve svém příspěvku dělení lidí dle víry. to jsou ty důsledky náboženství - vyčlenit skupinku jedné víry a bojovat proti všem ostatním. nekoukejte na to, co lidi od sebe odlišuje. to, co nás všechny spojuje, je daleko větší. kdyby váš syn byl muslim nebo ateista, zasloužil by si méně vaší lásky? muslimové (resp. jejich militantní část) jsou zpitomělí právě jejich náboženskými vůdci=vykladači koránu. seberte jim aláha a seberete jim důvod bojovat. ale chápu, že pro věřící je to asi těžké pochopit.
emery
3. listopadu 2010 • 22:02
Milý pane, problém Vás pacifistů spočívá v tom, že nemíníte brát v potaz přirozenou a psychology, antropology a sociology precizně popsanou druhovou agresivitu bytosti Homo sapiens. Jistě zde nebudeme řešit otázku, kdo a proč "vymyslel bohy" (ostatně je to námět bytostně bolševický) a už vůbec ne rudý blaf o tom, že "náboženství je luxus, který není pro život nezbytný". Zde je pouze na místě konstatování, že naprostá většina náboženství se snaží právě zmíněnou druohovou agresivitu otupit - bohužel právě s výjimkou islámu. Pokud umíte číst, já dělení lidí podle náboženství NEHLÁSÁM, já je KONSTATUJI - a v tom je zásadní rozdíl; o boji zde mluvíte vy, já jsem mluvil o OBRANĚ. Seznamte se prosím ALESPOŇ TROCHU s koránem a jeho zásadami, a pak jen těžko napíšete, že "muslimové ... jsou zpitomnělí ... (svými) ... vůdci" - islám je od počátku zcela mimořádně militantní myšlenkový systém. Osobně se nestydím za to, že jsem věřící katolík - mám 3 vysoké školy a nepostřehl jsem nikdy nesmiřitelný rozpor mezi humanitním vzděláním a vírou v Boha, ale to bolševici a jejich duchovní pohrobci nikdy nepochopí - ona jim totiž sociální politika církve de facto bere vítr z plachet, a proto ji ze všech sil nesnášejí. A vy s tím "seberte jim Aláha" (s dovolením - píše se s velkým A) jste tohoto stavu názorným dokladem - vyrostl jste v civilizaci s křesťanskými základy a hlásáte přitom pochopení a symaptie těm, kteří ji VŽDY chtěli zlikvidovat. Náboženství jako "opium lidstva" definoval trojlístek Marx - Engels - Uljanov (Lenin) a další je následující sociální zločinci se jimi více či méně oháněli; kdybyste jim náhodou Alláha vzal, pak by teprve bojovali jako zběsilí, bylo by to jejich povinností. To jen evropští křesťané 21. století mají být vedeni jako ovce na porážku a držet přitom ústa - běda, když se ozvou; tohle jste měl na mysli?
majk.ag
3. listopadu 2010 • 13:00
Moc pěkný článek.
kassandra
3. listopadu 2010 • 12:51
http­://go­o.gl­/info/­grCju Takhle se rozšiřují!
vonrammstein
3. listopadu 2010 • 10:45
snad není Izrael za co pérovat? Ale je fakt, že od zmíněných soudruhů to zní poněkud trapně. Jinak výborný článek