Zprávy

Zpět na článek

ČT podvádí koncesionáře se StarDance v hlavních zprávách

12 komentářů

betanovakova
1. listopadu 2010 • 16:53
Navíc to není poprvé. Už dříve mě překvapilo, že ČT v událostech dělala reklamu na, tuším, Nemocnici na kraji města po x letech. Ale jinak mi připadá zvláštní, že na nectění novinářské etiky si stěžuje zrovna člověk, který na ni sám jako šéfredaktor druhého nejčtenějšího deníku v zemi naprosto kašlal.
geza
31. října 2010 • 21:57
Je tady tisíce problémů s televizí,ale nejen s českou ,ale se všemi.Myslíte,že Nova,Prima a další nás nic nestojí?Velký omyl,všechno nás to stojí moc peněz,nebo si myslíte,že firmy berou peníze na reklamy z nějakých svých tajných zdrojů? Všechno se to promítá do cen jejich výrobků,takže to taky platíme my,kdo jiný ?Že teď Prima přetáhla Krause a těžce jej nadhodnotila,oproti čt, se projeví v ceně některých výrobků. Lidi nebuďte bláhoví a neskákejte na všechny kecy těch,kteří se na tom všem dobře pasou.
buffalobill
1. listopadu 2010 • 08:47
souhlasín a to je to co mi vadí na přístupu novinářů, jsou stejně poplatní kterémukoliv režímu a dnes i penězům, tahle země má problémy ale oni se o tom bojí psát - uhodil jste hřebík na hlavičku, vždyť i státní podniky a instituce si dělají reklamy a sponzorují ale není to z jejich peněz ale ze státních..
kvetahana
31. října 2010 • 21:34
Ponechme jedenu frekvenci,coby zpravodajský kanál a licencujmež jej za pevně stanovených podmínek,třeba třeba ČTK. Obdobně promajměmež ostatní frekvence,třeba k vysílání pro školy a mládež.či pro dění a zprávy z krajů a regionů.Nechť se tento moloch rozpadne a živí se jako každá jiná komerční stanice. Ušetříme my, povinní nedobrovolní poplaníci,i státní rozpočet.
jana48
31. října 2010 • 17:00
proč tolik žluči?Není to dobré na zažívání ani na psychiku. Zřejmě vzpoura proti podzimní depce. Jinak mlácení prázdné slámy, jak jinak.
paulete
31. října 2010 • 17:39
Můžete nějak relevantně rozporovat to, co autor napsal? Máte nějaké slušné protiargumenty?
Mlácení prázdné slámy je akorát ten váš nejapný slint, který nemá nic společného s článkem.
Pokud vy bojujete s depkou psaním hloupých komentářů, pak si to užijte, faktem ale zůstává, že má autor ve všem pravdu....
Také mi vadí, že v hlavních zprávách veřejnoprávní televize, kterou musím sponzorovat ať chci nebo ne, dělají reklamu celkem naivní soutěži, ve které nejde o nic jiného, než vytáhnout z lidí další peníze prostřednictvím hlasovacích sms.
Když už takovou soutěž ČT pořádá, ať jí alespoň necpe do Událostí
von.rammstein
31. října 2010 • 18:18
proč tolik zloby a záště?
vonrammstein
31. října 2010 • 19:14
Protože jseš *** s tečkou místo vocasu?
buffalobill
31. října 2010 • 11:45
ČT nemá jen tenhle problém, ve svých pořadech umožňuje i vysílání nepovolených reklam, třeba ředitelé divadel, režiséři a herci si bezplatně dělají reklamu na svá předstvení, nabízejí své knihy, CD nebo kazety a podobně, dále ČT neřeší nekvalitní práci komentátorů při sportovních přenosech, nereaguje na kritiku, utrácí peníze za zbytečné cestování štábů do zahraničí a to nemluvím o tendečně a jednostranně zaněřené pořady o historii Československa ale i v aktuálním zpravodajství a co na to Rada pro RTV.......mlčí
kvetahana
31. října 2010 • 21:43
Rada ČT ?Velmi dobře přeplácená sešlost odložených politických dišpu­tantů,­prio­ritně,­leč chabě zdůvodňujících svou nepostradatelnost.