Zprávy

Zpět na článek

Ruskojazyčná mafie v Česku: „Vor v zakoně“ byl osvobozen

7 komentářů

torinese
23. října 2010 • 13:48
Advokát, který toho gaunera zastupoval (a který sám jako gauner vypadá) byl vzat do vazby za to, že se pokoušel uplatit svědka obžaloby. Pak ze všeho nějak záhadně vyklouznul. Nabízí se otázka, zda uplatil i soudce a státního zástupce. Není ve mně za mák důvěry v české soudy. Mám s nimi dost vlastních zkušeností - soudce Nagyho nechali v Boleslavi soudit i přesto, že se dopustil závažných trestných činů, které byly navíc medializovány. Slušní lidé museli přijímat rozsudky asociála, který ovlivňoval dále zásadně jejich životy. Kolik tady soudí ještě mnohem horších a nebezpečnějších soudců, kteří patří ke konkursní mafii a beztrestně připravují lidi o majetek. Bezpráví a pocit bezmocnosti a křivdy, to je jediný pocit, který si odnesete od českého soudu!
muhlhaus
19. října 2010 • 08:55
to, že někdo pochází z bývalého SSSR, neznamená, že je ruskojazyčný. Zvláště, když je to Arménec (to, že to asi nebude Rus, je poznat i z jeho jména). Rusky sice asi bude umět, ale já třeba umím německy a přesto nejsem německojazyčný. Ale jak jsem tak viděl titulky v různých novinách, je tento novinářský nesmysl asi nevykořenitelný.
rob.spis
19. října 2010 • 16:09
Souhlasím s Vámi, mělo by se prostě psát: bastardi z východu...
Milan Nečech
18. října 2010 • 19:59
když může být v téhle zemi daleko větší škodná presidentem, proč by takovýhle příštipkář měl chudák malá sedět v lochu
rob.spis
18. října 2010 • 18:56
Vyjadřuji upřímný obdiv naší policii, které se podařilo dopadnout špičku východní mafie. K čemu to však je, když tento kapo di tuti kapi řekne svým právníkům aby připoměli našim politickým špičkám, že patří mezi jeho poddané. Je totiž více nž pravděpodobné, že mnoho našich politiků se nachází na výplatní listině těchto východních pololidí. Stačí jen oprášit ruštinu, kterou převlečení komouši kdysi tak dobře ovládali když se s nechutným mlaskáním líbali se soudruhy ze Sovětského svazu. Pak se ještě opráší servilita, tolik charakteristická pro naše kolaboranty (ať už s nacisty, nebo rusáky) a pak se jen počítají přírůstky na kontě. Jenže když je Báťuška v železech, musí se patřičně vyjádřit loajalita. Dnes se to povedlo. Žádné ovlivňování soudu nevyšlo na jevo, Báťuška je volný a zatím neprozradil žádného našeho vlivného kolaboranta...zatím
panna
18. října 2010 • 18:44
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
sendyman
18. října 2010 • 17:01
Zkorumpovaný soudce, nebo nekompetentní státní zástupce? Lide, raď!