Život a styl
Většinu toho sice vím, ale takhle hezky a přehledně zpracované je to zajímavé povídání o nejpraktičtějším kusu ve skříni. Celkem by mně zajímalo kolik práce dalo dohledat ta méně známá fakta pro článek.
Většinu toho sice vím, ale takhle hezky a přehledně zpracované je to zajímavé povídání o nejpraktičtějším kusu ve skříni. Celkem by mně zajímalo kolik práce dalo dohledat ta méně známá fakta pro článek.
Další nesmysly: Italské džíny značky Rifle se NIKDY v ČSSR nevyráběly - dovážely se z Itálie a prodávaly v Tuzexu (kromě nás je prodávali taky v Polsku, Maďarsku a SFRJ. Nemělo to nic společného s rokem 1968, v Tuzexu jsem si je poprvé koupil už o rok dřív - stály 45 TK.
Značka Wrangler vznikla až po druhé světové válce - původně se jmenovala Blue Bell a nebyla to tehdy žádná konkurence levisek.
Džíny značky Lee se až do 70. let minulého století vyráběly v Kansasu, zajímalo by mě, proč v balících od UNRRY měly nápis, že je vyrábějí v Texasu - moc mi to taky nesedí.
Autor by měl zajít alespoň do Visitors centra firmy Levis v SF, aby příště nepsal takové pitomosti. Škoda, měl jsem Reflex za časopis, které si tištěné informace trochu ověřuje. Ach jo...