Zprávy

Zpět na článek

Petice za zrušení České televize má již pět set podpisů

19 komentářů

u.f.o.
4. října 2010 • 09:21
Ano, omlouvám se gramatické chyby... české a mnohé další.
u.f.o.
4. října 2010 • 09:18
Moc mne mrzí, že v naší ČESKÉ společnosti musíme rušit vše, co je České a neustále to nahrazovat něčím novým cizím, a nebo v "lepším" případě to nenahrazovat vůbec. Ano, Česká televize má spoustu chyb, a jestli by něco potřebovala, tak je to POŘÁDNÁ opravdová reforma. I přes všechny reklamy, komerci a infotainment v TV novinách (který je už teď bohužel všude) je pořád ČT a ČR poslední kapkou naděje. Narozdíl od těch nekomerčních médii má ČT pořád největší přístup k "průměrnému českému občanovi a divákovi" a umožní mu občas aspoň malinko prozřít a spatřit něco trochu víc než "american entertainment (fun)". Tak to ale u nás chodí, vše co nefunguje správně zrušíme, aby to nefungovalo vůbec.
Teď budu trochu vědmou (omlouivám se), ale... Vsadím se, že do deseti let po zrušení ČT, pokud by tedy české obyvatelstvo nadobro nezblblo, by se zjistilo, že ta ČT vlastně nebyla tak špatná a začala by se vytvářet nová, ovšem modernější, veřejnoprávní televize. Dalo by se do toho spoustu peněz (z jakých kapes asi?), televize by nesla nový název, pár lidí by na tom slušně vydělalo a mluvilo by se o VELKÉM POKROKU! Tomu já říkám Kocourkov!
kolikokoli
3. října 2010 • 16:25
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
karel79
2. října 2010 • 22:46
Irituje mne, když na vlnách ČT 2 ( i ČT 1) vysílají " veřejnoprávní " relace , týkající se Woolita color black magick a jiné stupidní reklamy. Tak: buď je veřejnoprávní ( placená z koncesionářských poplatků), nebo komerční s reklamami - tudíž bez poplatků. Tento kočkopes mě neskutečně irituje ( *** )
unclehell
2. října 2010 • 12:15
...dobře, tak zrušení poplatků za VP TV a rozhlas měly v předvolebních slibech své kanpaně zařazeny VV v čele s R. Johnem. Budiž.
Podle mě by se ani tak nemusela rušit ČT, ale pouze ty poplatky za obě VP média. Osobně nesleduji ani ČT a stejně tak neposlouchám ani ČR. A proto nerozumím tomu, proč za ně musím platit?! Stejně tak nechápu, jak může ČT poskytnout jednomu z nejbohatších lidí v republice 40 mega na něco, co stejně zůstane schováno v archivech pro úzkou skupinku intelektuálů? Považuji to za velice neprozřetelné a neekonomické chování. Mám 100 chutí podat v této věci trestní oznámení na NP...
limak007
1. října 2010 • 17:19
Stačí se podívat, komu patří česká média. Pochopíte snáze, čí písničku zpívají Doležalové, Jandourkové a podobní zaprodanci.
blikandblik
1. října 2010 • 12:35
Sem napište váš vzkaz !
lemmm
1. října 2010 • 16:11
Zruste sam sebe a nebudete muset cist Reflex ))
kriz.frant37
4. října 2010 • 08:41
zrušte sám sebe a nemusíte se dívat na čt
matkadagmar
1. října 2010 • 07:00
MYLÍM, ŽE ČS.TELEVIZI BY PROSPĚLO, KDYBY ODEŠEL jANOUŠEK.