Zprávy

Zpět na článek

Zrušme Českou televizi!

20 komentářů

stewie_griffin
2. listopadu 2010 • 01:47
Možná by se dalo uvažovat o zrušení ČT1, ale určitě bych ponechal dvojku 24ku a čtyřku.
Avatar - Uživatel_117758}
Uživatel_117758
30. září 2010 • 23:43
Vycházíte z naprosto mylné doměnky, že většina národa běžně brouzdá po internetu a vůbec celkově podléháte "svému" vidění světa - tedy rádobyintelektuála a enfant terrible české žurnalistiky. Česká televize zasahuje dost širokou škálu žánrů, do níž patří i podpora různorodých minoritních kulturních žánrů, vzdělávání, tvorba pro nejmenší, publicistika a podobně. Víte pane Doležale, většina národa nemá na to, aby sledovala minoritní témata na kabelových televizích, nemá totiž peníze na takový "luxus". Ani sledovat "video" zpravodajství na internetu - to vyžaduje jiný druh přístupu, pozornosti, technických možností a podobně. Odkazujete tímto budoucnost lidí, pro které je a bude televizní obrazovka stále nejdůležitějším médiem na komerční stanice a jejich pseudozprávy a logicky komerčně laděný program. Možná byste místo těchto laciných gest, na které nachytáte další rádoby intelektuály, zanořené až po nos do internetu, například v příštím období kandidovat na ředitele České televize a ukázat, co ve Vás je. Prozatím jste dokázal jen budovat svou image na kontraverzním chování a prostořekých literárních filipikách "proti všem". Zaměňujete totiž osobu či osobnost pana Janečka za institut veřejnoprávní televize - tím mám na mysli uváděný původní impuls - debatu o poměrech v ČT. To, že jste následně spáchal poněkud kostrbaté body, jako obhajobu svého návrhu, Vás v tomto neomlouvá. Nevím, jestli potřebujete zdvihnout prodejnost Reflexu nebo jestli už prostě jen nevíte, co roupama, ale tato iniciativa ukazuje na obé.
kvetahana
29. září 2010 • 01:07
Už jsem Vám to podepsala a i komentovala pod "Peticí",takže tady jen držím palce.
kuhn
28. září 2010 • 15:20
Sem napište váš vzkaz! Dík za diskuzi o ČT,jde o přežitek ze socialismu,v podstatě je horší jak všechny komerční tellevize u nás,nepřináší pro veřejnost vůbec nic nového a poučného, a stojí více na reklamně, a to bere peníze od nás kteří za ni platí !!!!! a proč si tak libuje v reklamě,a ty platy "radních" ani nechci domýšlet.Pokud zde budou takový "EXPERTI jako je pí Fibingerová děkuji nechci tu televizi ani zapínat natož ji vlastnit,a ČT 4,to je další katastrofa -hrůza a děs- Zrušit a peníze pustit do státního rozpočtu který má problémy aby se snížil.Lepší diskuzi jsem dlouho nezažil. DÍKY za ni Jery
buffalobill
27. září 2010 • 19:17
nač ty emoce, je to výborný nápad, výrazná úspora pro stát a to byste viděli, jak se zeštíhluje aparát a mění pravidla hry, určitě by tam nebyly typy pánů Černého nebo Komerse
6berry6
26. září 2010 • 14:37
A to jste ještě asi neviděl pořad para Doležala a jeho choti na tv Prima. Pravda, nešlo o Č, ale impotenci pana JXD. Skvělé! Také si ho extra článkem pan JXD zpropagova (k čřemu všemu nemůže být Reflex dobrý). Navrhoval bych: zrušit ČT a zřídit Prima 4, Primia 24, Prima 2m. aby takových pořadů jako byl ten s manžely D. bylo co nejvíce!
sendyman
26. září 2010 • 20:43
Vy jste se preventivně zrušil hned, že? A že tak brzy po obědě?
jiriydolezalostny
26. září 2010 • 14:22
Ano a Relfex zrušte taky
jiriydolezalostny
26. září 2010 • 14:23
tj, čt neni bbc a nikdy nebu­de..­...a­le..­.zruš­tě taky tv nova a tv prima...napáchali na národu více škod...
limak007
26. září 2010 • 10:52
bourat, rozkrádat a tunelovat, to by vám šlo. A co tak něco smysluplného vytvořit? To už je horší, co? Ubalte si džojnta a jděte ničit odpadkové koše, chudáčci.