Život a styl

Zpět na článek

Jan Kraus dnes bude milý na Alex, manželku Jiřího X. Doležala

25 komentářů

tritecky
1. října 2010 • 10:22
no to je jednoduché. Kraus každému umožní, aby ze sebe udělal blbce sám. Kde je to třeba, tam dotyčnému pomůže. a Alex nebylo nutné pomáhat. to je to celé.
torinese
29. září 2010 • 13:04
Musím se přiznat, že jsem z nudy okamžitě usnula, takže nemohu osvícený projev Alex o jejích sexuálních zkušenostech ocenit. Nechápu ovšem, proč byla ke Krausovi vůbec pozvána a čím si to pozvání zasloužila? Snad jen proto, že jí JXD dělá vytrvale "píár", obšťastňuje nás zážitky z jejich společného života , včetně toho erotického, na stránkách Reflexu (tyto články vynechávám neb mne nezajímají) a vydal její trapné paměti o tom s kým, kdy a jak Alex souložila. Dost málo na to, aby se dáma producírovala v televizi.
6berry6
25. září 2010 • 13:52
Pane JXD - na jedné straně článek Zrušte Českou televizi, na druhé agitace pro (váš "rodinný") pořad na tv Prima. To dost páchne střetem zájmu a nikoliv novinářskou, ale PR činností.V obou článcích ale nějak chybí argumentace. Jak pro to rušení, tak pro to nadšení (z Primy). Inzerce vaší impotence je vaše věc, to už za PR neberu, já to míním ve vztahu k tv společnosti. Pořad jinak nechci hodnotit, ostatně přepnul jsem brzy na tu veřejnoprávní, co žádáte zrušit. Že by proto, aby diváci museli koukat na vás a vaši madam?
watabi
25. září 2010 • 12:39
tak jsem si přečetla všechny příspěvky a je to fakt docela nářez.............
Asi jsme viděli každý trochu jiný pořad. Já jsem se fakt bavila, Alex je "spadlá z oblakov" v tom dobrém slova smyslu. Srovnání jejího vystoupení s vystoupením toho navoněného šamponka je jednoduché - ona byla zcela bezprostřední a vtipná, on namachrovaný a lehce inteligenčně nedostatečný. Kraus se k Alex choval zcela adekvátně, myslím, že ho poněkud dostala do kolen její přímočarost, a svůj ironický ostrovtip si na ní nemohl brousit jednoduše proto, že mu nedala celkem žádný prostor. (Narozdíl od toho třetího pitomce....)
Na závěr - JXD píše pořád dobře a Reflex je jedním z mála titulů, které se dají číst. Což se například o Týdnu, který býval dobrý, už hodně dlouho říct nedá.
apagenius
25. září 2010 • 22:44
...nezhulená jste tohle napsat nemohla, takže nesuďte, nemáte na to...
kuba78
30. září 2010 • 07:39
Pane šéfredaktore, když už se účastníte diskuzí, zkuste pod svým jménem... Souhlasím s Apagenius, tohle nemohl napsat normální člověk...
apagenius
25. září 2010 • 10:45
Jsem rád, že se potvrzuje mé přesvědčení, že hulení dělá z lidí slintající hmotu... JXD si navíc vzal půvabnou blbku která však je na jeho mentální úrovni. A ještě: když se podepíše PhDr. Jiří Doležal, dokazuje, že Reflex je shromaždištěm quasiitelektuálů, hrajících si na elitu, bohužel jen hrajících si... Smutné...
watabi
25. září 2010 • 12:40
je vidět, že i nehulící jedinec může být slintající hmotou.
dsp.
25. září 2010 • 17:02
Sem napište váš vzkaz!
strassidlo
25. září 2010 • 10:36
Nevíte někdo kterouže vysokou školu ta retardovaná holčička vystudovala?Ale jinak je skvělé vědět, že se lze uživit psaním vaginálních příhod. Alex a její "to" -jak se vyjádřila o svém drahém choti- by měli vozit po republice jako protidrogovou osvětu.