Život a styl

Zpět na článek

Před fotbalovým derby se nemodlí. Před derby se pije

5 komentářů

tenpapucha
24. září 2010 • 10:46
http­://www­.spur­s.cz­/www/in­dex.ph­p?op­tion=­com_con­tent&v­iew=­arti­cle&id­=423:w­hat-the-fuck-is-this­&catid­=39:nap­sali-o-nas
rob.spis
24. září 2010 • 04:24
Fotbal je divadlo ***ů pro ***e. Heterosexuální chlap se nebaví sledováním dvaadvaceti vystajlovaných buzniček v podkolenkách, pobíhajících po trávníčku. Proto na něj taky chodí neonácové, to jsou všech ***ů velitelé.
kinky
23. září 2010 • 16:57
Sakra chlapi, čtu vás rád, ale už mě to vaše pofňukávání štve. Co mám říkat já, kterému geny nadělily jako klub srdce (teď už zase) Zbrojovku? Klubu, který hraje na stadionu, jenž mezi paneláky pomalu ani nenajdete, klubu, jenž vychovává a prodává tolik talentů typu Kubáně, Střeštíka a Kaloudy, že jediným talentem v kádru je pak Rambo z Jihlavy, klubu, jehož nejlepším hráčem je už 3/4 roku 36tiletý zrzavý ďábel, který uběhával soupeře už před 15 lety, klubu, jenž hraje v podstatě na jednoho beka Trousila, který je ovšem imrvére zraněný, klubu, který jako první vyhozením kolotočáře Kroupy přestal sériově uplácet polovinu svazu a díky tomu pak horkotěžko bojoval o záchranu, zatímco Horníkovi kopáči během trapných nedělních dopolední málem získali titul, klubu, který po tom všem posadí do šéfovského křesla krále zoufalců Mokrého, klubu, který po vyhození jednoho z nejlepších trenérů v lize a po "vyčištění atmosféry v kabině a nastolení řádu" (srpen 2010, R.Dostálek) nasbírá v lize v 9 zápasech krásných 9 bodů a v limonádovém poháru na penalty znemožní třetiligovou Břeclav, tak tomuhle klubu je opravdu fuška fandit. A stěžuju si?
geza
23. září 2010 • 14:37
Tu diskusi jsem sledoval,nejslabším článkem byl překvapivě pan Bosák,nepracuje snad pro český fotbal?Naopak mě překvapil Pavel Kuka,ten má velice rozumné názory.Též mám pocit,že slávisté to všechno příliš prožívají a zveličují a dávají moc najevo svou nenávist vůči spartě,zatímco sparta je bere jako rivala a to nevede nikam.Dost těžce to prožívají i novináři fandící slávii,proto taky ty nenávistné články vůči spartě.
panna
23. září 2010 • 12:02
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.