Komentáře

Zpět na článek

Klaus - nechci mešity. Muslimové - je to příznak holocaustu

58 komentářů

goryanka91
30. října 2010 • 00:53
a když v te vlasti je valky tak co pak ???
goryanka91
30. října 2010 • 00:47
)) jjj IQ jako TYKVE !!!! Az jednou se jedno z tvich deti stane muslim pak dostanes ranu od Boha!!
goryanka91
30. října 2010 • 00:40
Ty jsi asi nikdy slova ,,čeští muslimove ,, nepoužíval/a !!! To znamená, že i Češi se stanou muslimy což znamená, že oni jsou DOMA a nikam odjet nemůžou !! A vůbec v Islámu je povoleno stavět kostely v Islamske zemi,kromě SA, ptž tam je Mekka=>Kabba!!! a to už zaleží na státech,proč tam nechcej stavět kostely,ale v Islamu to zakazny neni,naopak nesmíme zakazovat takove veci ! A vubec, ja napr. sem neprijela dobrovolne, ale nekam z valky jsem utect musela a Vaše zem na to měla nejlepší podmínky,tak mě prosím nenuťte toho litovat !
effe
5. října 2010 • 09:05
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=Qu­HeK33j­CXc
nebo proč vlastně ne? ale jak naučit lidi toleranci a míru/tedy z jistého uhlu pohledu až naivitě v lásce/, a přitom potlačit základní lidské pudy opatrnosti kodované v genech. kdyby byl svět z alicií keys, bylo by to jednodussimožná by lidé měli přestat přemýšlet, zahladit Ego a pouze milovat. pokorně sebe i ostatní.
effe
2. října 2010 • 18:07
Velmi hezky napsáno. Upřímně, já tady mešity také nechci. Nedělám si iluze o tom, jaké pocity - především v muslimech Arabech- musí vzniknout. Předpokládám pocity čisté půdy, vyhraněné, jejich. Shlukováním, chtě nechtě dojde ke vzniku státu ve státu. Ale, r.graves, já se směju také a především demokracii. Francie teď "HÁJÍ" své priority náhlým zvratem-zákazu nošení šátků. (to si musím zapamatovat, že dětem v Paříži zásadě sluneční kloboučky))) podívejme se na jejich ghetta na periferiích Paříže. Jen proto, že "pomohli" předkům dnešních buřičů /i když, já myslím, že zrovna v Paříži je to už hotovo ve všech vrstvách,soudím dle růstu počtu dětí studujících z domova, páč mají ve dvanácti žaludeční vředy z rybič­ky/nůž­/spo­lužá­ka).
Myslím, že v lecčems je tradicionalistické smýšlení pro obyčejný "bohatý" život vlastně lepší. Musím přiznat - i to muslimské. Vítězí u mě sunnit nad prozápadní společnosti /nedej Bůh provýchodní/.
Jsem křesťan, ale je těžké žít v duchu v zemi prorostlou jak krkovička viditelnými korupcemi a bestialismem, neklidem lidí...no víc říct. Byla to ironie-z jistého úhlu pohledu byla. Myšlenky míru budiž zachovány.
stanislavcinkl
25. září 2010 • 18:42
Sem napište váš vzkaz!
stanislavcinkl
25. září 2010 • 18:40
Zajímavý odkaz:

//in­fo.pr­avda­oisla­mu.cz­/index­.php/2­005/12­/04/is­lamo­fobi­e/
r.graves
25. září 2010 • 15:35
Ovšem to co píšete, je buď ironia a pak (jsa tupec) jsem to hned nepochopil a tleskám. Nebo je to myšleno vážně a potom je to výborná cesta do pekla. Demokracie musí umět své hodnoty bránit, neboť by byla zlikvidována každým totalitním (a tedy silnějším, neboť je bez zábran). Oko za oko-zub za zub je dosud platná pravní úprava v zemích od nás na východ. Není důvod se povyšovat nad muslimy. V době středověku čerpali z antiky a rozvíje-li její učení (Ali-Ibn-Sina), ovšem nyní je jejich pohled na svět diametrálně odlišný (všiměte si: nehodnotím zda lepší, či horší), prostě odlišný od našeho. Stavba mešit znamená, že jsme nucen příjmat a tolerovat to, co by oni sami nebyli u sebe doma schopni. Proč bych mě? Protože jsem demokrat? Dovoluji si připomenout, že i komunisti v roce b1948, i Hitler v roce 1933, stejně tak Mussolini na počátku 30 let 20. stol se dostali k moci demokratickou volbou a ihned tuto vlastnost upřeli okolí. Je naivní si myslet, že by to v zemi, kde u tradice koukají ženám z burek jen hrubé obrysy a muži umírají s dynamitem pod "pyjamá" aby v nebi dostali 33 (nebo kolik) panen, bude jejich náboženská rozpínavost jen jejich záležitostí a nijak nezasáhne do života většinové společnosti. Křesťanům trvalo 2000 let, než se s nimi dá vyjít bez rizika upálení, islám má nyní něco pře 1300 let, takže ještě 700 a rizika snad budou eliminována. Sám za sebe, demokraticky, mešity nechci, což není totéž, jako upírat právo na víru: doma se každý modlete za co uznáte za vhodné, venku se setkávají lidí s lidmi a je zbytečne zvyšovat agresivitu hádkámi o jedinou správnou víru post vivo in mortuo...
stanislavcinkl
25. září 2010 • 15:24
Snaha o tzv. politickou korektnost vytváří situaci kdy každý příslušník většinové společnosti je za vyslovení názoru nekorespondujícího s názorem menšin obratem označen za jedince trpícího příslušnou fóbií na danou menšinu, či hbutí. Policisté se bojí vyšetřovat zločiny lidí mimo většinovou společnost aby nebyli nařčeni z rasismu. Mnoho lidí se bojí vyslovit svůj názor aby nebyli perzekuováni společností či na pracovičti. Já osobně považuji islám za nebezpečnou ideologii (záměrně nepíši náboženství) bez náznaku tolerance spojenou s mnoha státními zřízeními a jako takové se jí obávám. Mnoho politiků v Evropě považuji v lepším případě za slepé idioty v horším za zbabělé prospěcháře obávající se řešit časované společenské bomby.
Kladu otázku, co přinesl islám světu? Nic pozitivního nevidím! Odpoví mi nějaký muslim? A jaká bude odpověď? Fatwa?
Nepřeji si aby se mé děti nemohli svobodně rozhodovat a museli se podřizovat středověkému dogmatu.
Ano jsem islamofob a dokud budou islamisté útočit na demokratické země, vraždit, užívat nechutného násilí i na vlastních lidech budu islamofobem a budu tuto ideologii považovat za stejně zločinnou jako nacismus, fašismus, komunismus.
Děkuji prezidentu Klausovi za jeho schopnost vidět, srozumitelně formulovat a tím otevírat témata, která jsou pro mnohé dost závažná a jsou příliš malí na to aby je bylo slyšet.
effe
24. září 2010 • 20:38
Robe, pochybuju - po shlédnutí Mé nejlepší kamarádky Paris a Pařby v Džalihudu - jestli s výše zmíněným zákazem přijde skutečně muslim nebo puritansko-exhibicionistická Amerika. Obávám se, že západní fronta je v jádru dost možná ještě silnější kafe, než byla ta východní. Nechme se překvapit