Zprávy

Zpět na článek

Německá policie šikanuje české občany

7 komentářů

vratislav
4. září 2010 • 09:31
Jestli pán inžinýr vévoda, hrábě a doví co ještě z něj bude, měl na šišce svojí brigadírku, tak má vlastně kliku, že mu nepíchli iněkci a do cvokhausu neodvezli.
jirischauer
3. září 2010 • 00:30
O tomhle se psalo a debatovalo před půl rokem a dřív. Nějaká aktuální zkušenost by nebyla?
robinud
2. září 2010 • 23:57
Jednoduché, naši milý strážníci a strážnice, pochutnejte si na občanech SRN stejně, individuálně můžete i přit­vrdit­....u­vidí­me jak se to našim váženým sousedům bude zamlouvat.
bohumilhanus
2. září 2010 • 17:25
sleduji kauzu již delší dobu, rozhodně si nemyslím, že by se jednalo o plky, nýbrž systémové opatření ze strany SRN. Dříve jsem často služebně cestoval do SRN nebo projížděl, neměl jsem nikdy problém, němečtí policisté byli vždy seriozní , nyní se však neco změnilo a volím volím jiné alternativy. Absurdní na tom je, že na to doplatí řadový německý občan, ktery, bohužel nikdy nepochopí, v čem je problém. Stejně jako za Hitlera. Buy Germany.
zemekf
2. září 2010 • 22:51
Naštěstí už dnes nemusím přez německo, do Paříže lítaj letadla. Vono by bylo to německo aj fajn zem, jenom ti němci.... ti němci se mi jaksi nezdaj.
jirischauer
3. září 2010 • 00:28
Byl jsem letos v Německu několikrát a kontrolovali mě jen jednou, když jsem jel po silnici. Jel jsem tak letos jen jednou. Paradoxně to bylo cestou z Německa do Čech. Byli to federálové (Bundespolizei, dříve Bundesgrenzschutz), zdvořilí a směšně důležití. Při cestě vlakem žádné kontroly nebyly, na letišti běžná kontrola dokladů, někdy dokonce beze slov (samozřejmě průchod portálem a zavazadlo + kovové věci tunelem, žádná šikana, dělali to zaměstnanci letiště, ne policajti).
exod
3. září 2010 • 09:09
Buy Germany - Kupte Německo? To snad ne! Snad Bye, Germany, ne?