Zprávy

Zpět na článek

Masakr v Bratislavě: Střelec zabil šest lidí a spáchal sebevraždu

20 komentářů

panna
2. září 2010 • 14:39
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
simeklubor
1. září 2010 • 02:51
Takže neodolal sklouznout se po povrchu týhle události s ostatním bulvárem. Hlavně napsat rychle článeček, ještě "zatepla", plnej blbostí. Určitě se dočkáme ještě v tištěný verzi. Rozdíl mezi tímhle tady a novinkama.cz veškerej žádnej. Nějakou analýzu příčin události s odstupem času, to bych chtěl hodně. To se spíš můžu těšít na idiotský úvahy ve stylu populistickejch vyhlášení slovenský vlády o psychotestech, omezení držení zbraní a výbavě policejních hlídek škorpiónama (že nic z toho by nedokázalo slovenskejm událostem zabránit, bude pro případnýho redaktora jen zanedbatelným detailem nehodným zmínky). Možná by bylo dobrý vybavit policejní hlídky tankama, dálkově naváděnejma střelama a pro jistotu i nějakou tou nukleární ponorkou, aspoň ve městech s vodním tokem. A hned bude na světě bezpečnějc.
ladan
1. září 2010 • 09:48
Souhlas!
strassidlo
31. srpna 2010 • 12:15
Než se kdokoliv začne vyjadřovat k nestandardnímu řešení soužití s nepřizpůsobivým etnikem v sousedství střelce, měl by projít stejnou zkušeností jako střelec. Prožijte jeden týden v sousedství hulákající bandy těchto privilegovaných občanů a možná, že ho pak dokonce navrhnete na vyznamenání.
fakov
31. srpna 2010 • 13:09
Tak nám strašidlo sdělte, jestli si už taky sháníte samopal. Nebo rovnou kaťuše? A nebylo jste náhodou taky lampasákem?
strassidlo
31. srpna 2010 • 13:51
Mám štěstí, nemám takovéto sousedy -nepotřebuji sapík. A co Vy - líbilo by se Vám bydlet vedle nefachčenků, kteří dělají celé noci bordel protože ve dne nemakají a dealují fet?
zemekf
31. srpna 2010 • 10:08
Na aktualne.cz se píše, že cit -
´´ "Vrah bol otec, ktoreho synov mu ta vyvrazdena romska rodina namocila na drogy. Uz v minulosti sa im vyhrazal, dnes ten svoj čin dokonal - aj ked zvyšok činu už bol čistý amok...," napsal v e-mailu redakci.´´

´´Romská rodina naučila jeho syna na drogy´´ - není to do nebe volající bl*ost?
Za to, že se člověk stane závislým, může jen on sám. Jeho výchova, jeho ´´nazvěme to rozhled´´ absence koníčků, socialní zázemí, vzdělanost, žel bohu i inteligence.
Drogy jsou problém velmi těžko řešitelný, byly s námi v dávnověku a budou s námi i v budoucnu.
V ´´Klinická toxikologie´´ se uvádí, že většina lidí MÁ svou drogu. Je jenom otázkou zda se s ní setkají.
Pak je otázkou, jak to zvládnou, jak jim pomůže jejich socialní, rodiné a jiné zázemí.
Omezený tupoun, vychovaný v tupounské familii s tupounským pohledem na svět, to většinou nezvládne.
Tupouni se totiž projevují pro ně jednoduchými alibistickými reakcemi.
Žel Bohu, je jich stále většina a to i bez ohledu na jimi dosažené vzdělání či postavení.
makataman
30. srpna 2010 • 19:06
Byl byste tak laskav a obohatil mě o svůj názor, jak by regulace držení zbraně zabránila podobným excesům? Celkem výstižně se k tématu vyjádřil pan Matějka zde:
http­://fran­tisek­matej­ka.bl­og.id­nes.cz­/c/149­117/Rad­ku-Johne-co-takhle-psychotesty-pro-vsechny-obcany-a-kazdy-rok.html
Zbytek té vaší tirády ani komentovat nebudu, evidentně nemáte představu o procesu, který je k legálnímu držení zbraně potřeba absolvovat, svá odsuzující prohlášení píšete bez znalosti elementárních faktů a reálií (15 a 50 let je rozdíl a nic na vaší chybě nemění fakt, že první informace mluvily o tom nižším věku) a po doplnění o své abstraktní konstrukce (možná chlastal, možná měl syna, možná ...), kterými se snažíte obhájit svou stupiditu, se kterou jste musel za tepla ven, dokud jsou mrtvoly ještě teplé.
von.rammstein
30. srpna 2010 • 22:06
vonrammstein
31. srpna 2010 • 00:04
Co kdybys táhnul zpátky do tý ***, ze který jsi vylez, kriple?