Zprávy

Zpět na článek

Podzemní reality show: Chilští horníci nevědí, co je čeká

5 komentářů

zemekf
30. srpna 2010 • 03:31
On vyjadřuje pouze své pocity, vzcházejíc za svých zkušeností. No a ke všemu prožitých.
VĚDÍ ???
chlebasmaslem
29. srpna 2010 • 18:47
ke všemu maďarskými?
Unikla mi nějaká důležitá souvislost ?
zemekf
29. srpna 2010 • 09:14
Pochybuju, že to zvládnou, 3-5 měsíců v díře, no byli otrlejší a zcvokli.
Vaše víra v psychology a psychologii je myslím velmi bezpředmětná.
Bude ponorka, budou problémy a pokud se z tama ti co to vydrží dostanou, bude z nich cosi jako zelenina. Ty kecy o možnostech duševní vědy šíří akorát ,,neznalci,, poměrů. Naschvá, kolik z nich a z vás, aspoň jednou sfáralo???
Já fáral, a todle je černá můra každého havíře.
panbixby
29. srpna 2010 • 12:04
Opakovaně se těším, že tu někdo vystoupí s dalším názorem a ono je to pořád stejné: cokoli vyslovíte, vám nějaký znalec zpochybní. Přečte letmo váš text a napíše, že to tak NEJSPÍŠ NENÍ. Vysvětlujte mu pak, že na psychology nevěříte, že máte o možnostech věd o člověčí duši také velmi skromný (protože kvalifikovaný) názor; vysvětlujte mu, že ta psychologická podpora je málo, ale lepší, než nic. Vysvětlujte mu, že se sám také domníváte, že to chlapci nepřežijí. On byl v díře, on ví. On nemá jiný názor krom toho, že ten váš je špatný. Boží to člověk.
panbixby
28. srpna 2010 • 19:21
Odchozí videa jsou nade vší pochybnost také kontrolována psychology, protože jde i o ty na povrchu. Těm jistě není o mnoho lépe, než těm dole. A ti dole zase nepochybně již vědí, jakou službu chtěj-nechtěj prokazují také vědě o člověku. Takže i kdyby - nedejbože - záchrana dopadla špatně, žádný z nich netrpěl nadarmo. Potěšilo mne, že se mohou pohybovat. Jakýsi všeználek ve mně krátce po závalu zanechal dojem, že jsou ve sloji 30cm vysoké, což by byla situace ještě mnohem strašnější. Bože, ochraňuj ty hochy!