Zprávy

Zpět na článek

Upálení Ryszarda Siwiece na autentickém videu

10 komentářů

naviivan
18. srpna 2010 • 08:38
V roce 68 se lid postavil na odpor proti zrízení orientovanému na zahranicní diktát.Obcané kterí v roce 48 dali hlas socialismu netusili,ze se stanou obetí podvodu.Prazským jarem vyvrcholil odpor lidu a byl potlacen na príkaz Ceských mocenských kruhú spojeneckými vojsky. To pod komandem Ruského velení.VV roce 69 jiz pseudokomunistická smecka likvidovala odpúrce a demonstranty pomocí pouze Ceské policie a lidové milice.V roce 99 odpor témer zlikvidován a neschopen nastolit vládu.Toho se uchopili agenti pseudokomunistú a do soucasnosti pokracují na plundrování a poskození státu a lidu.Nepodarilo se dosadit vládu volenou lidem ale pouze volební machinací.Po sametu zlikvidován Dubcek a jiní odpúrci státního zlocinu.Národ rozdelen a vyuzíván cizím zájmem.Rehabilitace nekterých odpúrcú zmarena a ti zbaveni mznosti zít v CR a zasahovat do politiky.Zrádci Ceské republiky se uchopili moci a majetku státu.Od 48 roku se mnoho nezmenilo a státní teror zmodernizován a zdokonalem.Po spálení dokumentú upevneny plány bývalé STB:Zmizela lidská práva a lid se stal dojná kráva.
desetioky
18. srpna 2010 • 14:09
A co take si predstavujete pod pojmom "pseudokomunista", Kefalin? Tusis ty, rozhorceny obd¨cane, co znamena predpona "pseudo"? Rozhodne to neni tp same co "krypto", jak se nejspise domnivas.
rob.spis
22. srpna 2010 • 16:22
Jsou dvě možnosti, buď si Naviivan spletl pojmy, nebo se snaží obhájit nějaké "pravé" komunisty. V tom případě je to ULTRA-komouš.
desetioky
18. srpna 2010 • 07:47
akorat ze jsem to uz pred par lety videl v televizi, i kdyz uz ted nevi, zda to byla CT ci Nova nebo Prima. Na Youtube to uz visi asi rok
Jarabak
17. srpna 2010 • 16:08
To těch 100 tisíc shitů, co bylo na stadionu, mlčelo? Z tohoto mého pojmenování jich vyjímám ty, co se mu snažili i přes jeho evidentní odpor pomoci. Jinak tedy klobouk dolů před Ryszardem Siwiecem, nasadit život za cizí zemi, to chce velké přesvědčení a velký smysl pro spravedlnost a pak ta vůle, s jakou odolával ohni. Kdysi jsem viděl video nějakého někoho, kdo se snažil upálit, aby mu dali sociální dávky. Vteřinu po zapálení si svůj úmysl rozmyslel a s evidentním šokem, jak moc to pálí, se snažil uhasit.
sendyman
17. srpna 2010 • 17:12
Myslím, že "poměrně" jednoduše. Krom těch nejbližších, kterým bylo vše jistě "náležitě vysvětleno", stačilo ostatním předhodit verzi, že místnímu opilci-kuřákovi něšťastně vzplála domácí samohonka. Nebo tak nějak podobně, nevidím v tom problém. Ani dnes ne, natož tehdy...
sendyman
17. srpna 2010 • 15:25
Vrazit sem 2 roky starý video a zrovna ve chvíli, kdy na ČT2 běžel pořad "Nehasit!Hořím!", to chce notnou dávku investigativní předvídavosti...
desetioky
18. srpna 2010 • 07:53
Ti ostatni mu mozna nechteli branit v jeho svobode prpjevu, i kdyz zpusob, ktery si vybral, nesvedci io zdravem rozumu. Predstav si, ze se dnes nekdo upali na prostest proti korupci a dalsimu podobnemu bodelu u nas. Budes ho take obdivovat?
desetioky
18. srpna 2010 • 07:54
Sorry, tohle bylo pro Jarabaka
oldboy
17. srpna 2010 • 15:11
Šokující. Jako by mu ten oheň vůbec nevadil. A pak si ještě odkráčí po svých. Skoro se mi zdá, že jeho následnou smrt nezavinil oheň.