Zprávy

Zpět na článek

Justice u nás má neomezenou moc, říká muž, který pořídil nahrávky

6 komentářů

polist
15. srpna 2010 • 13:00
Reflex jsem vcelku dlouho a pravidelně kupoval, ale to, co se s ním děje posledních pár měsíců, značí začátek jeho konce nejen v mých očích. Dřív zajímavé a pestré články vystřídaly 1) agitka proti Paroubkovi (taky ho nesnáším, ale rád bych si občas přečtl i o něčem jiném), 2) stále stejná témata (na hlavní stránce právě teď: ČTYŘI články o Kajínkovi), 3) bulvarizace (dvě upoutávky o patnáctileté blogerce, články typu "Lidé s iPhonem mají více sexu"...), 4) stále stejná opakující se titulní stránka (ksicht se asi dobře prodává, ale nemusí být na KAŽDÉ titulce). Suma sumárum: Jestli to takhle půjde dál, stoupne Respektu dvojnásobně odbyt.
chrisi
14. srpna 2010 • 15:08
Myslim si, ze si redakce casopisu Reflex, jeji pani redaktorka Wolfova, pan Lukas Charvat, ale zejmena neznamy policista a pan Phillip Janyr zaslouzi skutecne velkou pochvalu za jedinecny mimoradny cin, ktery jednou jiste vejde do svetle historie Ceske republiky. Teprve z uverejneneho stavu veci casopisem Reflex vyslo neuveritelne pruzracne najevo, jak byli za stavu veci pani Klara Slamova, televize Nova a panove Klima a Kroupa neuveritelne zcela odborne neprofesionalni, nepohotovi, slepi a natvrdli...Tak se pravdepodobne potvrdilo jen to, ze tito trpi zcela neprofesionalni profesionalni slepotou, lenosti a natvrdlosti...Velke uznani timto naopak venuji zejmena neznamemu policajtovi za jeho nezlomnou moralni i jinou odvahu a panu Phillipu Janyrovi za jeho jednocuchy, ale o to ucinnejsi napad, podat na Inspekci vnitra CR trestni oznameni ve veci Kajinek...Uvidime dale, jak se s timto popere Inspekce vnitra CR...Myslim si vsak, ze kdyz ani po 5 mesicich dana Inspekce jeste nic nevyhodnotila, tak by mel konat dalsi chrbry muz nove sceny a to novy ministr vnitra, Radek John, ktery, myslim si, je skutecne tim pravym, ktereho dany stav veci potrebuje...A uz se tesim na oduvodnenou a smysluplnou spolupraci v nejvyssich patrech Policie CR mezi odvaznym, zodpovednym a pravdivym neznamym policistou s panem Radkem Johnem...
torinese
14. srpna 2010 • 11:48
To snad nemůžete myslet vážně? Podle vás by tedy klidně mohl dostat elektrické křeslo, protože je to zloděj recidivista? Na rozdíl od vás nechci žít ve státě, který řídí justiční mafie manipulující lidskými životy i majetky podle vlastní zvůle. S ohledem na to, kolik konkursních zločinů už u nás tato mafie beztrestně spáchala, aniž by to ovšem ministr spravedlnosti nějak radikálně řešil, nevěřím už dávno tomu, že žiju v právním státě. Ano, Kájínek je jistě gauner a neměl by být nijak glorifikován, ale to neznamená, že je také vrah. Jsem přesvědčená o tom, že se na likvidaci těch cikánských vyděračů minimálně také podílela policie. Je zarážející, že mohli kriminalisté pracovat pro policii a zároveň dělat ochranku "podnikatelům" . Překvapující je také skutečnost, že to vůbec nikomu nevadilo.
hd22
14. srpna 2010 • 08:31
Autor se jen mediálně zviditelňuje, dělá mu dobře, že se o něm, o absolutní nule, píše, že se o něho zajímají novináři. Nějaká nahrávka, byť v ní figuruje bývalý policajt, přece nemůže být bez dalšího přijímána jako důkaz. To by se pak nedobral nikdo žádného výsledku v jakékoli kauze. Případ byl od samého počátku tak mediálně sledován, že důkazy proti Kajínkovi byly prověřeny jako v žádné jiné kauze. Trest smrti u nás není, tak může být Kajínek klidný. Je to gauner a v base sedí po právu. Aspoň si to odsedí naráz, protože kdyby ho neodsoudili, dál by ožebračoval a okrádal lidi, byly by furt další a další soudy a my bychom to všichni platili. Jestli někoho zabil, nebo ne, není až tak podstatné. Vězení si zaslouží i za své jiné zločiny.
esmajlik
14. srpna 2010 • 10:33
Pane, vy si dejte studenou sprchu. Jeste jste se z te vcerejsi kocoviny nevyspal koukam .
kartan
13. srpna 2010 • 18:32
Když Ústavní soud rozhoduje proti Ústavě, co můžete čekat?