Zprávy

Zpět na článek

Advokátka Slámová: Jde o život

3 komentářů

chrisi
14. srpna 2010 • 01:24
Z uverejnenych nahravek je zcela zrejme, ze advokatka Kajinka, Klara Slamova, neuveritelne byla a stale je odborne zcela neprofesionalni. Zverejneni nahravky neni zcela zadna chyba, naopak. Zverejneni pripadu tak nepomaha jedine renome teto provalene neprofesionalni odbornosti advokatky Kajinka. Publikace nahravky nijak neohrozi vysetrovani ani svedky ani dootycneho muze v nahravce na zivote. Pani Klara Slamova zase jen mlzi a mlzi...Tak jako plzensti policiste a ceska justice v danem pripadu... Pochmurne to zavery o pomerech Klary Slamove a ceske justice...Navic nechapu, jak je mozne, ze v tomto hrdelnim pripadu, ktery Kajinek nikdy nepriznal, neni ve state, ktery patri do EU, provedena rekonstrukce cinu a ze tento fakt nejenom ze ceska justice mohla beztrestne prehlednout, nybrz ze tento fakt ani nevedl k oduvodnenemu obnoveni pripadu pred plzenskou justici...Tragedie, neschopnost, neprofesionalita a skandal, to jsou asi ty prava slova pro ceskou justici a pani Klaru Slamovou v predmetnem pripadu...
fakov
12. srpna 2010 • 12:45
K. S. k tomu, aby pomáhala Jiřímu, je celkem jasné - jde o její advokátskou prestiž, potažmo peníze. Jakou má motivaci P. W. a Reflex, to už je méně jasné - o něčem se psát asi musí. A proč by měli odsouzenému vrahovi pomáhat i ostatní, to je opravdu záhada. Ale život v base asi nic moc nebude, to chápu...
poool
13. srpna 2010 • 00:10
Tak nad tím přemýšlím taky, podle mně tady prostě nastoupily dámy, protože ten Kájínek je takovej chlap a hrdina, a chudák na doživotí v base, a bůhví jestli to udělal, protože on říká že ne.
Taky jsem si všiml, že některé mužské plačky fascinuje možnost osvobodit otrlého kriminálníka, jako demostrace svého smyslu spravedlnost.
Přidejte k tomu pár jeho známých, kteří vhodně usměrňují diskuse, blázny, co nevědí co dělají, ale konečně na sebe upozorní, lidi co mají sami něco na triku, a líbí se jim možnost, že Kájínkovi možná projde nájemná vražda.