Fotogalerie
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAdolf Hitler chtěl být umělcem, ale jeho obrazy dokazují, že to byla marná snaha
36 komentářů
našinec
2
Hezké obrazy a jelikož obrazy prodává jméno, tak pokud by se kupující nestyděli, tak by ceny šly výrazně nahoru. Možná je to i dobrá investice, jelikož jejich čas musí přijít. ....A co se týče kvality děl, už autor článku viděl třeba obrazy Picasa? Každé malé dítě by mohlo být nařčeno z plagiátorství.
Mira Sevca
No,já osobně bych to nenamaloval. Takže nějaký talent měl. Že to byl magor,je věc druhá...
rammstein.1.rammstein
Prostě Hitler, takže fuj. Ten zrůda nemohl namalovat nic dobrýho, takže ho na zakázku nebo z přesvědčení zadupem do země. Jenže vomyl, soudruhu Barete. Některý ty obrazy jsou velmi dobrý a ani odborníci-kromě těch stejně ideologicky zdebilizovanejch jako ty-se jich neštítí.
Kdyby to byl jenom text, tak by tomu třeba i někdo uvěřil. Ale takhle debilně se obrazovou přílohou sám usvědčit ze lži...
To už chce hodně kachní žaludek nebo hodně přesvědčivej honorář ve výši, která způsobuje selektivní slepotu.
Kdyby to byl jenom text, tak by tomu třeba i někdo uvěřil. Ale takhle debilně se obrazovou přílohou sám usvědčit ze lži...
To už chce hodně kachní žaludek nebo hodně přesvědčivej honorář ve výši, která způsobuje selektivní slepotu.
@rammstein.1.rammstein Takhle. Maloval líp než 99% lidí. V kategorii spotřebního řemesla velmi dobrý nadstandard. Jako ilustrace knih, paráda. Plakáty, kalendáře, obrázky do domácností. Prostě dobře odvedené řemeslo. Ale vysoké umění, na které se nejspíš cítil, to opravdu není. Ta matka s děckem je třeba strašný kýč na způsob katolických, pravoslavných nebo hinduistických svatých obrázků.
Tam nejde o to, jestli malovat uměl, ale o to, že sám sebe přeceňoval.
Tam nejde o to, jestli malovat uměl, ale o to, že sám sebe přeceňoval.
Mibus
Asi jsem divnej, ale některé obrazy bych si klidně pověsil doma na zeď. Většina se mi líbí. Když občas zahlédnu, za jaké obrazy lidi utratí milióny peněz na aukcích, chci být na svoji divnost hrdý.
Ferdi Nand
Do umění jsem trošku dělal a velmi rychle jsem se odnaučil říkat o nějakém obrazu, že je ošklivý. Ono to co se nelíbí mě, se může líbit mnoha lidem a naopak. A i každá doba dělá nové názory na to co je nebo není hezké a často se to hodně mění.
Jiří Veselý
Jestli byli na svůj verdikt pyšní, ti co jej od malování odradili a nechali ho raději zmasakrovat Evropu🤔🤔🤔
@Jiří Veselý Jen poznámka na okraj. Tehdy nikdo netušil, jaká stvůra se z něj stane. Takhle to nemůžete hodnotit.