Komentáře

Zpět na článek

Smrt zlého muže

45 komentářů

stone_pilot
2. června 2010 • 10:53
No, myslím, že jste se v debatě o ekonomice (a následně o Paroubkových kompetencích v této oblasti) právě diskvalifikoval tím, že si myslíte, že 50 miliard budget je největší fabrika v zemi. A to pomíjím, že srovnáváte rozpočtovou organizaci s řadou mandatorních vydajů s komerční firmou, kde se opravdu rozhoduje o každé koruně. Pražský magistrát se jistě dá přirovnat k ministerstvu, ale srovnámím s firmou jste vedle.
bludvik
2. června 2010 • 10:23
Pane jendare, proti Vaší radosti z rezignace Jiřího Paroubka nic nemám, každý máme nějaký názor. Jen nemám moc rád když se do někoho tluče za každou cenu a kvůli všemu - proto jsem napsal předchozí příspěvek. Obecně je Praha s ročním rozpočtem kolem padesáti milird korun asi největší "fabrika" v republice. Vzhledem k členitosti svých ekonomických činností téměř jistě i nejsložitější. Řízení její ekonomiky proto řadím mezi špičkové manažerské činnosti. Můžeme diskutovat o tom, co se Paroubkovi v této práci povedlo a co ne, teoreticky se říká, že pokud manažer udělá ze sta rozhodnutí šedesát až sedmdesát správných, je velmi rentabilní. Osobně jsem přesvědčen, že Paroubek měl procento úspěšnosti podstatně vyšší, z toho vyplývá můj názor o jeho ekonomické kvalifikaci. Nechci Vás přesvědčovat, je to opravdu osobní názor.
cartouche66
1. června 2010 • 21:35
A ono tu někomu bylo špatně? Možná tobě, soumare těch nomádů! Ale bude, až se do tvýho z mizerie hladových dětí světa zbytnělého volete pod krčiskem zatne ruka proletářova ...
jendar
1. června 2010 • 19:25
Drahý človče, slovo kvalifikovaný nelze potencovat. Buď někdo kvalifikovaný je, nebo není. Není ani nejkva­lifi­kova­nější, ani velmi kvalifikovaný. A to pan ing. Paroubek vystudovaný za minulého režimu zkrátka být ani nemůže. Jak vypadaly tehdejší státní podniky s RaJem a jeho proslulými číšníky v čele všichni co pamatujem víme. Tam se o nějaké fungující ekonomice skutečně hovořit nedalo. O jeho působení s panem Bémem na magistrátu si v Praze cvrlikají vrabci na střeše. Všiml jste si, že tito dva političtí rivalové nikdy nebyli veřejně ve při?
To, že se zachoval, jak se zachoval, bylo chlapské gesto.Souhlasím. Společně s Milošem Zemanem říkám: Jeho první a jediné
A ten humor odpusťte. Je totiž úlevný. Působení pana ing.Paroubka s jeho partičkou v čele této země a jeho vláda s komunisty pro mě byli něco jako ohrožení celého Česka. Jsem opravdu rád, že odešel.
stone_pilot
1. června 2010 • 15:40
Máte to nějaké popletené. Když ve vepříně zkonstatuju, že prase půjde brzo na porážku, nemusí to nutně znamenat, že mu to přeju. Jinak taky přeju hezký den!
bludvik
1. června 2010 • 15:28
Asi jste měl smutný život a proto i ostatním přejete smutné věci, ale to je Vaše věc. Vynechám Vás s potěžením. Jinak pekný den.
stone_pilot
1. června 2010 • 13:30
Můj příspěvek je věcný a odráží realitu, kdy se na muže v letech nalepí mladá ambiciozní slečna. Takové slečny si nenaráží stárnoucí ženaté muže s pupkem jen kvůli tomu, že umí pěkně vyprávět o noční obloze. Nemusíte mi to věřit, ale Paroubka je mi líto, protože si to pěkně vyžere - stihne ho trest za to, že odkopnul svoji ženu po 20 letech a pořídil si mladou kariéristku. Ona ho utahá. Taky jste si mohl všimnout, že jsem se Paroubka a jeho inteligence i zastal. Opravdu nemám zapotřebí kopat do politické mrtvoly. Ale když už tady začala debata o "sexy mozku" (autorkou termínu je paní Petra), tak mi nebude ani bludvik dělat nějakého mravokárce; maximálně mi můžete oponovat. P.S. Přítelem mě ani nenazývejte, neznám vás. Jako univerzální oslovení to snad poslouží mezi vašimi spolustraníky, ale mě vynechte.
bludvik
1. června 2010 • 11:58
Milý příteli Vás v tomto případě neoslovím, protože Váš příspěvek považuji za vrcholně hulvátský. Na rozdíl od házení špíny je vztah věcí dvou lidí a takovým by měl pro každého slušného člověka zůstat. Chápu, že Vaše manželství asi za veřejnou pozornost nikomu nestojí, ale zkuste se tak chovat i k lidem, kteří jsou více vidět. Slušnost nebolí.
stone_pilot
1. června 2010 • 11:14
To jste nepochopil. Jendar naráží na to, že ambiciozní mladá blondýnka si brala čekatele na vrcholnou politickou funkci, protože miluje kamery a slávu! Toho jste si nikdy nevšimnul? V poslední době jsem dokonce začal pochybovat, jestli kandiduje Jiří nebo Petra. Ani největší kritici Paroubka neříkali, že je hloupej (to by se ani nedostal tam, kde byl). Takže já jsem taky zvědav, zde bude mít pro manželku tak "sexy mozek" i jako ekonomický náměstek v nějaké firmě, sice se slušným platem, ale kterých jsou v této zemi tisíce. Už je to trošku jasnější?
bludvik
1. června 2010 • 10:06
Vždy jsem obdivoval, kolik lidí je ochotno a schopno mluvit za celý národ. Gratuluji foxxi, jste skvělý mluvčí.