Komentáře

Zpět na článek

Smrt zlého muže

45 komentářů

bludvik
2. června 2010 • 10:23
Pane jendare, proti Vaší radosti z rezignace Jiřího Paroubka nic nemám, každý máme nějaký názor. Jen nemám moc rád když se do někoho tluče za každou cenu a kvůli všemu - proto jsem napsal předchozí příspěvek. Obecně je Praha s ročním rozpočtem kolem padesáti milird korun asi největší "fabrika" v republice. Vzhledem k členitosti svých ekonomických činností téměř jistě i nejsložitější. Řízení její ekonomiky proto řadím mezi špičkové manažerské činnosti. Můžeme diskutovat o tom, co se Paroubkovi v této práci povedlo a co ne, teoreticky se říká, že pokud manažer udělá ze sta rozhodnutí šedesát až sedmdesát správných, je velmi rentabilní. Osobně jsem přesvědčen, že Paroubek měl procento úspěšnosti podstatně vyšší, z toho vyplývá můj názor o jeho ekonomické kvalifikaci. Nechci Vás přesvědčovat, je to opravdu osobní názor.
stone_pilot
2. června 2010 • 10:53
No, myslím, že jste se v debatě o ekonomice (a následně o Paroubkových kompetencích v této oblasti) právě diskvalifikoval tím, že si myslíte, že 50 miliard budget je největší fabrika v zemi. A to pomíjím, že srovnáváte rozpočtovou organizaci s řadou mandatorních vydajů s komerční firmou, kde se opravdu rozhoduje o každé koruně. Pražský magistrát se jistě dá přirovnat k ministerstvu, ale srovnámím s firmou jste vedle.
bludvik
1. června 2010 • 15:28
Asi jste měl smutný život a proto i ostatním přejete smutné věci, ale to je Vaše věc. Vynechám Vás s potěžením. Jinak pekný den.
stone_pilot
1. června 2010 • 15:40
Máte to nějaké popletené. Když ve vepříně zkonstatuju, že prase půjde brzo na porážku, nemusí to nutně znamenat, že mu to přeju. Jinak taky přeju hezký den!
bludvik
1. června 2010 • 11:58
Milý příteli Vás v tomto případě neoslovím, protože Váš příspěvek považuji za vrcholně hulvátský. Na rozdíl od házení špíny je vztah věcí dvou lidí a takovým by měl pro každého slušného člověka zůstat. Chápu, že Vaše manželství asi za veřejnou pozornost nikomu nestojí, ale zkuste se tak chovat i k lidem, kteří jsou více vidět. Slušnost nebolí.
stone_pilot
1. června 2010 • 13:30
Můj příspěvek je věcný a odráží realitu, kdy se na muže v letech nalepí mladá ambiciozní slečna. Takové slečny si nenaráží stárnoucí ženaté muže s pupkem jen kvůli tomu, že umí pěkně vyprávět o noční obloze. Nemusíte mi to věřit, ale Paroubka je mi líto, protože si to pěkně vyžere - stihne ho trest za to, že odkopnul svoji ženu po 20 letech a pořídil si mladou kariéristku. Ona ho utahá. Taky jste si mohl všimnout, že jsem se Paroubka a jeho inteligence i zastal. Opravdu nemám zapotřebí kopat do politické mrtvoly. Ale když už tady začala debata o "sexy mozku" (autorkou termínu je paní Petra), tak mi nebude ani bludvik dělat nějakého mravokárce; maximálně mi můžete oponovat. P.S. Přítelem mě ani nenazývejte, neznám vás. Jako univerzální oslovení to snad poslouží mezi vašimi spolustraníky, ale mě vynechte.
kyeta
1. června 2010 • 06:56
Potřeboval bych si teď pořádně umýt ruce, ale don Čičo to u všech kontroloval - já bych nerad aby se to dozvěděl. Jdu na to, tak kolegové - psssst! Áááách - a nějak lépe se mi dýchá.. To je dnes krásné ráno.
tony112
31. května 2010 • 23:49
Přesto že jsem pana Paroubka nikdy neměl rád a jeho styl politiky "nemusím", tak se musím ohradit proti trapnému tónu tohoto článku. To pan Holec neumí nic jiného, než psát štvavé a nic nového neříkající texty?
karaalfonskaraalfons
31. května 2010 • 23:30
chybí na prknech co znamenají prachy je dobře pro stát. Jinak si myslím, že nová vláda příliš mnoho nezmění, protože zase tolik nových lidí v ní není a hlavně, na vedoucích funkcích jsou staří mazáci. A ti tam nejsou a nikdy nebyli proto, aby se nám všem dařilo líp líp, ale hlavně proto, aby se dařilo líp a líp jim. Takže sečteno podtrženo, nejsem příliš velký optimista v náhledu do naší budoucnosti. Státní zakázky (hlavní příjem politiků) budou dál z korumpované, jenom s tím rozdílem, že se bude halasněji hlásat do médií, jak je všechno křišťálově průhledné. Na komunální úrovni se bude krást dál jako za starých časů, policie bude dál státem ve státě a justice nezrychlí a nezrychlí, jenom budou o něco vyšší úplatky za správná rozhodnutí. Po 3letech vlády této nové garnitury budou občané tak nas..ní, že zase přijde chvíle na oprášení těch nesmyslných slibů sociálů a přijde právě ta chvíle, aby se Paroubek vrátil, převlečený za Sobotku.
jendar
31. května 2010 • 22:28
Tak přemýšlím a rozumím jedné věci. Sexy mozek může mít premiér a ještě víc sexy prezident. Ale jak moc sexy může být mozek stárnoucího, obtloustlého, zapšklého poslance, co to má za 4 roky za pár? Socani ho už chtít nebudou, RaJ mu zrušili, co ten chlapec vlastně umí? Bude za čtyři roky ještě tak sexy? Nechám se překvapit.