Fotogalerie

Zpět na článek

Děti košického Luníku IX, největšího romského ghetta Evropy

11 komentářů

lug70
Na kofoly vždy platil jen velký bič na malém dvorku. Nejhorší je ale ta (ne)zisková chátra, co se kolem kofol motá a kofoly jsou pro ni zdroj bezpracných peněz od nás daňových poplatníků. Ta banda parazitů má sakra velkou motivaci udržet život kofol v zakonzervovaném stavu nepřizpůsobivých, jinak by ty ziskovky ztratily smysl svého bytí a tisíce ziskovčíků by si muselo hledat jinou práci. A pro ty různé absolventy humanitních pavěd, kteří tvoří osazenstvo ziskovek už jen slovo práce v nich vzbuzuje hrůzu.
pinkkk
@Sarka Matyasova Nepoužívejte sprostá slova jako uklidit, udržovat pořádek.
roman00001
Když se podíváte na slumy nejnižší kasty v Indii, je to velmi podobné. Jak je možné, že ani ve středoevropských podmínkách toto etnikum nedokázalo zlepšit své návyky? Dál v psaní pokračovat nechci, bál bych se sám sebe, jak moc je můj koment podobnej výňatkům z jisté knihy z první poloviny 20. století...
Richard Sebesta
Říká se že muslimové i Arabové kteří se houfně tlačí do EU jsou zcela jiná kultura než my Evropané.Je to 300 % pravda .U těchhle cikánů to platí rovněž .Žijí tady nejméně 500 let a tak minimálně 60 % se nedokázalo zcivilizovat ani za tuto dobu.Pokud to tak bude i s muslimy kterých je v Evropě čím dál víc tak má Evropa před sebou černou perspektivu
Sarka Matyasova
nemusí tam bydlet..mohou si uklidit a udržovat si tam pořádek...evidentně se jim nechce....
zdenek2
@romPřesně tak. Tohle mi také hlava nebere. Jenom těch dětí je mi moc a moc líto . Ony nemají sebemenší šanci na lepší život .. A nevěřím , že by se mezi nimi nenašlo hodně chytrých dětí, které by chtěly v dospělosti být něčím jiným , než součástí tohohle hnusu , který evidentně jejich rodičům vyhovuje .
Tomáš Kostelecký
Horší než zvířata.
Ladislav Křivan
Moc ne, když je jich tolik.
Zoro Mstitel
Jeden pán to s nima uměl ...😂🤣😭👺
zdenek2
@RicharTakovou kulturní , po které Evropa baží , jinak by k tomu v takovém měřítku nedocházelo .