Fotogalerie
lug70
3
Na kofoly vždy platil jen velký bič na malém dvorku. Nejhorší je ale ta (ne)zisková chátra, co se kolem kofol motá a kofoly jsou pro ni zdroj bezpracných peněz od nás daňových poplatníků. Ta banda parazitů má sakra velkou motivaci udržet život kofol v zakonzervovaném stavu nepřizpůsobivých, jinak by ty ziskovky ztratily smysl svého bytí a tisíce ziskovčíků by si muselo hledat jinou práci. A pro ty různé absolventy humanitních pavěd, kteří tvoří osazenstvo ziskovek už jen slovo práce v nich vzbuzuje hrůzu.
Přejít do diskuze
Když se podíváte na slumy nejnižší kasty v Indii, je to velmi podobné. Jak je možné, že ani ve středoevropských podmínkách toto etnikum nedokázalo zlepšit své návyky? Dál v psaní pokračovat nechci, bál bych se sám sebe, jak moc je můj koment podobnej výňatkům z jisté knihy z první poloviny 20. století...
Říká se že muslimové i Arabové kteří se houfně tlačí do EU jsou zcela jiná kultura než my Evropané.Je to 300 % pravda .U těchhle cikánů to platí rovněž .Žijí tady nejméně 500 let a tak minimálně 60 % se nedokázalo zcivilizovat ani za tuto dobu.Pokud to tak bude i s muslimy kterých je v Evropě čím dál víc tak má Evropa před sebou černou perspektivu
nemusí tam bydlet..mohou si uklidit a udržovat si tam pořádek...evidentně se jim nechce....
@romPřesně tak. Tohle mi také hlava nebere. Jenom těch dětí je mi moc a moc líto . Ony nemají sebemenší šanci na lepší život .. A nevěřím , že by se mezi nimi nenašlo hodně chytrých dětí, které by chtěly v dospělosti být něčím jiným , než součástí tohohle hnusu , který evidentně jejich rodičům vyhovuje .