Komentáře

Zpět na článek

Co má John společného s podstavcem z muzea a s Obamou

21 komentářů

poool
24. května 2010 • 06:32
Další židovský podnikatel v politice. U Paroubka je největší legrace, že je osobnostně typický člen ODS, spíš toho východočeského typu, a jen shodou náhod se rozhodl podnikat s firmou ČSSD, jako předtím podnikal pro Restaurace a jídelny. Opravdu tyhle týpky nerad vidím, pro ně je košile vždycky stokrát bližší než kabát.
cartouche66
24. května 2010 • 22:45
Však se taky odesesáky obklopil - kdo jsou Rath nebo Pecina?
koppok
23. května 2010 • 15:13
Pro každého je ten nejdůvěr... ten ,podle toho které partaji fandí,že ano?Např.pro komunistu nikoliv John nýbrž Filip.A tak můžem dosazovat do alelujá.Nějaký výzkum v Praze pod kaštany nemá smysl.
1vlk
22. května 2010 • 21:46
nepřestřávám se divit jak je to stále stejné. Pamatuji si ještě na velkou oblibu našeho křišťálově čistého bývalého politika. A rajtujeme stále na stejném hřebci. Nikdo si už za měsíc nic nepamatuje a snad ani nemyslí
cartouche66
23. května 2010 • 13:19
Světu nevládnou myšlenky, politika nebo zákony, nýbrž ekonomika, žízeň po zisku a penězích. Myšlenky, politika, práva a státní terorismus slouží pouze k udržování a upevňování širší reprodukce této tyranie. Jinými slovy, stát, demokracie…, tj. struktura kapitálu jakožto panující síly (ať už se organizuje v jakékoli podobě), jen prodlužuje hluboko sahající diktaturu hodnoty nad lidským životem. Terorismus, ať už otevřený nebo skrytý, parlamentarismus nebo bonapartismus, fašismus nebo antifašismus, nejsou nic více než projevy nemilosrdné reality světa podrobeného zákonu hodnoty. Vzhledem k míře překroucení a ideologické falzifikace, která charakterizuje současnost, není od věci objasnit si abecedu revolučního programu. Vycházeje z historické nutnosti zničení diktatury hodnoty, ze všeho nejdůležitější bude bojovat proti všem ideologiím (jako třeba ideologie socialismu v jedné zemi), které diktaturu proletariátu chápou jako diktaturu politickou, jako formální diktaturu té či oné složky nebo strany „proletariátu“ či „socialistické strany“. Musíme proti nim postavit svoji vlastní koncepci, v níž je společenský charakter (totální charakter) diktatury proletariátu dějinnou pomstou užitné hodnoty hodnotě, potvrzením lidských potřeb vůči hodnotě v procesu zhodnocování. Tím se objasňuje, proč proletariát nikdy nedokázal nastolit svoji diktaturu, kterážto – coby antagonismus, jenž triumfuje nad komoditou a všemi jejími zákony – se může nastolit pouze v celosvětovém měřítku.
vonrammstein
23. května 2010 • 13:33
Jsi hovado, pietrosso.
cartouche66
23. května 2010 • 22:35
No konečně, Rammy! Už jsi doma Jsi BohemCech, alias BlbCehýýýnek, že?
vonrammstein
24. května 2010 • 00:12
To bylo snadné. Víš, že je na tebe-a celou IKS-podaná žaloba? Není to moje práce, ujali se toho lepší machři. U Městského soudu v Praze, tuším. Shnij v pekle, pietrosso. A ať ti Rockefellerové přikládají pod kotel.
cartouche66
24. května 2010 • 22:11
Jj, ujali se toho machři jako ty BlbČehýýýnku - studenti z plzeňských práv
vonrammstein
22. května 2010 • 20:07
Naprosto přesné, sám bych to nenapsal líp. Díky.