Komentáře
Vladimir Kajfos
0
Nenabízí jen cetky jak píšete, člověk si musí umět vybrat a vaše jednostranná negativní reakce mě překvapila, takto by jste mohl označit všechny co něco nabízejí k prodeji, např. v potravinách jsou prodávány věci, které bych si podle vašeho metru taky nekoupil, ale to neznamená, že si ostatní potraviny nekupuji.
Přejít do diskuze
Na svém 2. počítači jsem Vám poslala příspěvek k problému Národní pokladnice o 443 znacích .Chtěla bych Vás poprosit , aby jste nikde nepsal mé jméno .
Nevím , jestli Vám můj příspěvek došel. Proč nesolidní a nechutné jednání Národní Pokladnice není řešeno nějakými kontrolními , nebo jinými úřady ?
Já sama jsem zažila , že mi nabízeli stříbrnou medaili za cenu 1.199,-místo
běžných 2.399,- Kč / král Karel IV. /. Napsala jsem , že objednávám 1ks a vyskočila mi objednávka na 48 ks medailí v celkové ceně /105 600,-Kč .
Ihned jsem napsala , že ruším objednávku a ,že si nepřeji , aby mne nadále
oslovovali. Naštěstí jsem si tento e-mail vytiskla . Poraďte mi , co mám dělat .
Píšu Vám to proto, že lidé v mém věku / 80let/ nebyli zvyklí na takové ne-
solidní jednání . Tisk může proti nepravostem bojovat .
Děkuji Vám za to.
S pozdravem
M.Jelenová
Nevím , jestli Vám můj příspěvek došel. Proč nesolidní a nechutné jednání Národní Pokladnice není řešeno nějakými kontrolními , nebo jinými úřady ?
Já sama jsem zažila , že mi nabízeli stříbrnou medaili za cenu 1.199,-místo
běžných 2.399,- Kč / král Karel IV. /. Napsala jsem , že objednávám 1ks a vyskočila mi objednávka na 48 ks medailí v celkové ceně /105 600,-Kč .
Ihned jsem napsala , že ruším objednávku a ,že si nepřeji , aby mne nadále
oslovovali. Naštěstí jsem si tento e-mail vytiskla . Poraďte mi , co mám dělat .
Píšu Vám to proto, že lidé v mém věku / 80let/ nebyli zvyklí na takové ne-
solidní jednání . Tisk může proti nepravostem bojovat .
Děkuji Vám za to.
S pozdravem
M.Jelenová