Komentáře

Zpět na článek

Pecina zneužívá policii pro kampaň ČSSD

26 komentářů

therightone
7. května 2010 • 10:06
Ty budeš IQáč to je jasný. Kolik si publikoval knih a článků filozofe/politologu
therightone
7. května 2010 • 10:04
Zatím jsem nepotkal na netu socana, který by nelhal a neútočil osobně. Asi to souvisí s jejich inteligencí, a ve svém stavu nejsou schopni slušné diskuse a argumentace.
To je pro mne i vysvětlení agresivního chování přívrženců oranžových.
-
A že soudruh Pecina kope za Paroubka a zametá s. Ing. přecedovi cestičku, aby se už neprovalila žádná kubiceho zpráva, či nějaké materiály od Mrázka - tak tím jsem si jist
rmutt37
7. května 2010 • 01:41
tohle video:

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=psU-d8PR­Tlk&fe­ature=­play­er_em­bedded

snad znamena, ze to tady langer se svoji "SA" bojuvkou prave vzal do svych rukou? paneboze, vzpamatujte se...
foxx
2. května 2010 • 09:52
Naše policie má pomáhat a chránit. Alespoň je to heslo naší policie. Pan Paroubek a jeho grupa se drží hesla "Kdo nejde s námi, jde proti nám.. Je potřeba ČSSD chránit, protože jejich někteří voliči by jim mohli třeba provést újmu na majetku ( třeba by se mohly ztratit oranžové růže, nebo myšlenkové pochody otisknuté na předvolebních letácích). To by bylo vážně obrovské neštěstí. Náš národ by byl v nevědomosti, jaké úžasné 4 roky by nás pod vedení Jiřího čekaly.Jestli, že ČSSD vyhraje volby už nemusíme jezdit do Řecka k moři.Řecko bude u nás a moře tu bedeme mít také. Moře dluhů.
Tak proto ta policie. Podívejme se, kdo tvoří voliče naší úžasné sociální demokracie a třešňové komunistické strany.
daduchodonozor
29. dubna 2010 • 12:52
Když po volbách 2006 PAROUBEK prohlásil "že je to nejhorší událost od roku 1948", tak předběhl dobu o 4 roky.Pokud ČSSD vyhraje volby 2010, tak to bude nejhorší údálost od roku 1948. Zásahy policie na míntincích ČSSD to potvrzují a celá situace ukazuje, jaká bude v tom případě demokracie a svoboda. Pryč s nimi. Jde z nich strach, opravdový strach o budoucnost toho státu.
tupohlav
29. dubna 2010 • 00:00
Trefil jste se do Vosího hnízda, pane Doležale. Jen se nenechte zdecimovat vnitrácko-policejní mafií, která je - jak je vidět - úzce napojena na pana ministra Martina "Noska" Pecinu a propojena s ČSSD. Udivující je akční rychlost "zásahu" proti vám. Historie se bohužel opakuje. Těším se na pokračování této kauzy z vašeho pera, ale i na reakce Luftjardy. Bude to určitě zajímavé.
tupohlav
28. dubna 2010 • 23:59
Trefil jste se do Vosího hnízda, pane Doležale. Jen se nenechte zdecimovat vnitrácko-policejní mafií, která je - jak je vidět - úzce napojena na pana ministra Martina "Noska" Pecinu a propojena s ČSSD. Udivující je akční rychlost "zásahu" proti vám. Historie se bohužel opakuje. Těším se na pokračování této kauzy z vašeho pera, ale i na reakce Luftjardy. Bude to určitě zajímavé.
karaalfons
28. dubna 2010 • 23:13
to je vlastně takové celonárodní referendum. Každý jednotlivec může vyjádřit svým hlasem jak si přeje a kam by měla směřovat naše budoucnost. Že to nikdy tak není, jak si volič u voličského kaslíku představuje, dokazuje, že někde je chyba. Nejčastější příčinou našeho sklamání je, že ten koho volíme slíbil před volbami víc, než pak splnil. Já vidím ale problém v tom, že tomu slibujícímu se pak po 4 letech nic nestane za to, že uvedl své voliče v omyl. Takový člověk je v právní kauze nazýván podvodník. ČSSD a ODS se tu 20 let střídaly ve vládnutí a slibovaly a slibovaly tak intenzivně, že přivedly stát na pokraj finančního krachu s nesplatitelnými dluhy. A nyní před volbami, titéž lidé z ČSSD a ODS slibují a slibují jak se budeme mít růžově, dávají pivo za 2 Kč v předtuše, že takhle to za Paroubka bude fungovat v budoucnu. A ono to pivo funguje, lidé věří a věří, protože nemají paměť a mnohé rozkrádačské kauzy ODS (Bém a Jančík) jen nahrávají levicové politice a přihlouplým voličům. Ano je to referendum, které by mělo vyjadřovat přání národa, ale ouvej, nějak to přestává fungovat, protože máme demokracii a to je ten problém, protože: Demokracie (a to i ta skutečná) má jednu neodstranitelnou vadu. Volební hlas mentálně postiženého jedince, pokud je ještě svéprávný, má stejnou váhu jako hlas celosvětově proslulého a spravedlivého filosofa.
janasjanas
28. dubna 2010 • 20:53
Charakterizujete se sám svými silnými výrazy, ostatně - jako Paroubek. Snad Vám uniká, o co tu vlastně jde. V příběhu jsou uvedena služební čísla policistů a jestli se Vám zdá normální, že policie někoho odněkud vyvede jen proto, že má jiný názor, pak jste zralý na ten ústav Vy. Nebo raději na Kubu?
dee_oh
28. dubna 2010 • 19:46
taky mám občas takové pocity, když se někde veřejně vyjadřuju....v pardubicích jsem byla jedna z těch s tran­sparen­tem.­..kd­yž nepočítám pány policisty, je k pozastavení jak jsou voliči čssd agresivní....naše rodina peníze nemá, ale jakožto člověk, který je odpůrce čssd jsem byla označena za rozmazleného spratka....to že vyvolávají nenávist je známá věc, ale to jak se jim to daří je vážně alarmující!