Komentáře

Zpět na článek

Pecina zneužívá policii pro kampaň ČSSD

26 komentářů

therightone
7. května 2010 • 10:04
Zatím jsem nepotkal na netu socana, který by nelhal a neútočil osobně. Asi to souvisí s jejich inteligencí, a ve svém stavu nejsou schopni slušné diskuse a argumentace.
To je pro mne i vysvětlení agresivního chování přívrženců oranžových.
-
A že soudruh Pecina kope za Paroubka a zametá s. Ing. přecedovi cestičku, aby se už neprovalila žádná kubiceho zpráva, či nějaké materiály od Mrázka - tak tím jsem si jist
rmutt37
7. května 2010 • 01:41
tohle video:

http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=psU-d8PR­Tlk&fe­ature=­play­er_em­bedded

snad znamena, ze to tady langer se svoji "SA" bojuvkou prave vzal do svych rukou? paneboze, vzpamatujte se...
foxx
2. května 2010 • 09:52
Naše policie má pomáhat a chránit. Alespoň je to heslo naší policie. Pan Paroubek a jeho grupa se drží hesla "Kdo nejde s námi, jde proti nám.. Je potřeba ČSSD chránit, protože jejich někteří voliči by jim mohli třeba provést újmu na majetku ( třeba by se mohly ztratit oranžové růže, nebo myšlenkové pochody otisknuté na předvolebních letácích). To by bylo vážně obrovské neštěstí. Náš národ by byl v nevědomosti, jaké úžasné 4 roky by nás pod vedení Jiřího čekaly.Jestli, že ČSSD vyhraje volby už nemusíme jezdit do Řecka k moři.Řecko bude u nás a moře tu bedeme mít také. Moře dluhů.
Tak proto ta policie. Podívejme se, kdo tvoří voliče naší úžasné sociální demokracie a třešňové komunistické strany.
daduchodonozor
29. dubna 2010 • 12:52
Když po volbách 2006 PAROUBEK prohlásil "že je to nejhorší událost od roku 1948", tak předběhl dobu o 4 roky.Pokud ČSSD vyhraje volby 2010, tak to bude nejhorší údálost od roku 1948. Zásahy policie na míntincích ČSSD to potvrzují a celá situace ukazuje, jaká bude v tom případě demokracie a svoboda. Pryč s nimi. Jde z nich strach, opravdový strach o budoucnost toho státu.
tupohlav
29. dubna 2010 • 00:00
Trefil jste se do Vosího hnízda, pane Doležale. Jen se nenechte zdecimovat vnitrácko-policejní mafií, která je - jak je vidět - úzce napojena na pana ministra Martina "Noska" Pecinu a propojena s ČSSD. Udivující je akční rychlost "zásahu" proti vám. Historie se bohužel opakuje. Těším se na pokračování této kauzy z vašeho pera, ale i na reakce Luftjardy. Bude to určitě zajímavé.
tupohlav
28. dubna 2010 • 23:59
Trefil jste se do Vosího hnízda, pane Doležale. Jen se nenechte zdecimovat vnitrácko-policejní mafií, která je - jak je vidět - úzce napojena na pana ministra Martina "Noska" Pecinu a propojena s ČSSD. Udivující je akční rychlost "zásahu" proti vám. Historie se bohužel opakuje. Těším se na pokračování této kauzy z vašeho pera, ale i na reakce Luftjardy. Bude to určitě zajímavé.
karaalfons
28. dubna 2010 • 23:13
to je vlastně takové celonárodní referendum. Každý jednotlivec může vyjádřit svým hlasem jak si přeje a kam by měla směřovat naše budoucnost. Že to nikdy tak není, jak si volič u voličského kaslíku představuje, dokazuje, že někde je chyba. Nejčastější příčinou našeho sklamání je, že ten koho volíme slíbil před volbami víc, než pak splnil. Já vidím ale problém v tom, že tomu slibujícímu se pak po 4 letech nic nestane za to, že uvedl své voliče v omyl. Takový člověk je v právní kauze nazýván podvodník. ČSSD a ODS se tu 20 let střídaly ve vládnutí a slibovaly a slibovaly tak intenzivně, že přivedly stát na pokraj finančního krachu s nesplatitelnými dluhy. A nyní před volbami, titéž lidé z ČSSD a ODS slibují a slibují jak se budeme mít růžově, dávají pivo za 2 Kč v předtuše, že takhle to za Paroubka bude fungovat v budoucnu. A ono to pivo funguje, lidé věří a věří, protože nemají paměť a mnohé rozkrádačské kauzy ODS (Bém a Jančík) jen nahrávají levicové politice a přihlouplým voličům. Ano je to referendum, které by mělo vyjadřovat přání národa, ale ouvej, nějak to přestává fungovat, protože máme demokracii a to je ten problém, protože: Demokracie (a to i ta skutečná) má jednu neodstranitelnou vadu. Volební hlas mentálně postiženého jedince, pokud je ještě svéprávný, má stejnou váhu jako hlas celosvětově proslulého a spravedlivého filosofa.
kamelda
28. dubna 2010 • 17:58
Sem napište váš vzkaz! No vždyť tohle už dělal jejich náměstek za Grosse pan Jakubík. Zastrašoval a teď pan "delfínˇnezařazený ! Pecina, slizká odnož komunistů je tady zase. Ale, prosím Vás, nebojte se. Jinak je to cesta do pekel. Jděte na jejich oblbovačky a pískejte a hádejte se, přemlouvejte. Mám taky svoje léta, ale nechci, aby se to vrátilo. Už teď si Vás fotí a vyhrožují. I Vašem dětem na školách "pan Rath" co se má rád u sebe doma, a jinde ať nic nesvítí. Ale máme tam v Hostivicích fontánu." Moc vás prosím a děkuji.
panna
28. dubna 2010 • 16:23
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
rekin
28. dubna 2010 • 16:33
Panno, jsi STEJNÉ PAKO jako ten XXL. Doležal. Na základě doslechu, že nějaký polda vyvedl jeho pobratima z náměstí nařkne ministra vnitra, že to nařídil. To je tak obrovská, stupidní blbost, že si každý rozumný člověk musí Doležala zařadit mezi chovance příslušného ústavu.