Fotogalerie

Zpět na článek

Něžný obr Robert Wadlow: Život nejvyššího člověka na světě byl naprosto fascinující

6 komentářů

Pavel Kmoníček
Jak je možné, že to nebyl Rus ?
TCerny
@reproman- to v rodinach s jednim ditetem s mentalni retardaci je celkem bezne , ze ty ostatni deti mohou byt i velmi genialni-muj pritel sam take prof. ma 2 deti -jeden syn je uz ve 45 letech profesorem kardiochirurgie a ten druhy syn je retardovan.
TCerny
@misazak nastesti pri porodu byl normalni, takze ho maminka dokazala vytlacit.V r. 1918 nebyly cisarske rezy bezne ( a navic nebyla tenkrat jeste antibiotika) takze seprticke smrti byly pritom bezne.
TCerny
Zemrel ve 22 letech.Ja mam jen 193 cm a v 83 letech jsem bohuzel porad jeste na zivu.
Se svoji vyskou jsem mnohdy narazel-treba u operacniho stolu coby chirurg si treba operateur musel vzit pod nohy stolicku , mnozi malicti profesori byl vsak velmi jesitni a tak jsem se musel treba i 7 hod bez prestavky strasne hrbit.
Tomuto gigantu bych ale sahal sotva po pupek.
Je zvlastni, ze nejvetsi lide jsou dnes mezi cinany ackoli cinani jsou v prumeru mali.
Ta hyperfunkce hypophysy musela byt u nej obrovska a mocne mu zkratila zivot.
reproman
@misazak Víc se bojte aby vaše dítě nebylo grázl, fetka, magor... Mám kamaráda s podobným domácím trápením. Není o co stát. Hodný mamut je proti tomu výhra.
Svou babičku dodnes obdivuju, že se do smrti starala o svého nejmladšího syna (Downův syndrom), a dědu za to, že pak v tom pokračoval až do smrti své. Ale nikdy nebudu pohrdat někým, kdo to prostě vzdá. Protože to je řehole.
misazak
Jen si představuji, že bych měla takové dítě ??? Co bych dělala, nevím, ale asi bych se to snažila zvládnout….