Fotogalerie

Zpět na článek

Něžný obr Robert Wadlow: Život nejvyššího člověka na světě byl naprosto fascinující

6 komentářů

TCerny
Zemrel ve 22 letech.Ja mam jen 193 cm a v 83 letech jsem bohuzel porad jeste na zivu.
Se svoji vyskou jsem mnohdy narazel-treba u operacniho stolu coby chirurg si treba operateur musel vzit pod nohy stolicku , mnozi malicti profesori byl vsak velmi jesitni a tak jsem se musel treba i 7 hod bez prestavky strasne hrbit.
Tomuto gigantu bych ale sahal sotva po pupek.
Je zvlastni, ze nejvetsi lide jsou dnes mezi cinany ackoli cinani jsou v prumeru mali.
Ta hyperfunkce hypophysy musela byt u nej obrovska a mocne mu zkratila zivot.
Pavel Kmoníček
Jak je možné, že to nebyl Rus ?
misazak
Jen si představuji, že bych měla takové dítě ??? Co bych dělala, nevím, ale asi bych se to snažila zvládnout….
reproman
@misazak Víc se bojte aby vaše dítě nebylo grázl, fetka, magor... Mám kamaráda s podobným domácím trápením. Není o co stát. Hodný mamut je proti tomu výhra.
Svou babičku dodnes obdivuju, že se do smrti starala o svého nejmladšího syna (Downův syndrom), a dědu za to, že pak v tom pokračoval až do smrti své. Ale nikdy nebudu pohrdat někým, kdo to prostě vzdá. Protože to je řehole.
TCerny
@misazak nastesti pri porodu byl normalni, takze ho maminka dokazala vytlacit.V r. 1918 nebyly cisarske rezy bezne ( a navic nebyla tenkrat jeste antibiotika) takze seprticke smrti byly pritom bezne.
TCerny
@reproman- to v rodinach s jednim ditetem s mentalni retardaci je celkem bezne , ze ty ostatni deti mohou byt i velmi genialni-muj pritel sam take prof. ma 2 deti -jeden syn je uz ve 45 letech profesorem kardiochirurgie a ten druhy syn je retardovan.