Komentáře

Zpět na článek

PETR KOLÁŘ: Když dojde na jmenování velvyslanců, jdou čest, morálka a zásadovost do pr***e

5 komentářů

torinese
9. února 2013 • 08:15
Ona je ta naše mládež opravdu blbější a hlavně snobštější, nežli jsme byli my. Odmítá akceptovat fakta, je jí jedno, že je knížepán šéfem druhé nejhorší pol.strany v historii a Kalousek jeho místopředseda (všechny ostatní souvislosti, včetně těch historických, jí naprosto unikají). Nepamatuju se, že bychom v 80.letech měli na gymplu jediného spolužáka, který by to takhle těm bolševíkům žral-byli jsme proti výplachům mozků zcela rezistentní. Prohibitní literaturu jsme si museli sehnat pokoutně a o politice a historii jsme měli rozhodně lepší přehled (nepletli jsme si roky 48, 68 a 89 jako dnešní středoškoláci-to je trága). Rodiče se nám taky víc věnovali a lži, které jsme slyšeli ve škole, dokázali ihned uvést na pravou míru.
Jen počkejte, jak se levicově zradikalizují, bude-li recese trvat ještě rok, dva a víc...
V momentu, kdy si nebudou moci dovolit značkové hadříky, nejdražší model telefonu a nedostanou štědré kapesné od papínků, přerodí se přes noc v levičáčky jako všude jinde.
aznom
9. února 2013 • 06:04
Vy dvě jste se oprvdu hledaly!To vaše voodoo dvou starých čarodějnic nestojí za
komentář a co se týče toho že " mládež je ještě blbější, než jsme čekali.",je u vás obou
bosorek zřejmé,že šotek demence řádí,přičemž jste pro "mládež",jen dvě nenávistné jedubaby.
Mějte se na sabatu.
torinese
8. února 2013 • 16:45
taky myslel, že Kárl má smysl pro čest??? Naše mládež je ještě blbější, než jsme čekali.
pooch.ledog
8. února 2013 • 20:20
Bych rekla, ze jsou bohuzel jeste blbejsi nez jsme kdysi byli my. Bodejt, maminka s tatinkem za zadkem az do dospelosti, cesticka pekne umetana, nemusi se velice nic delat, nenarocnou skolou se proleze jak to jde a k tomu vsecky ty extra chytry mobily a internet u kterych se nemusi premyslet. Staci mackat knofliky. Nedivim se, ze vyrusta, ci uz vyrostla, generace totalnich tupcu. Radsi ani nedomyslim, jak to bude vypadat az jednou preberou oteze uplne...cest vsem vyjimkam, mam vsak obavu, ze je jich velice malo a tu nadchazejici tragedii neodvrati. Tady na RX muzete nazorne videt, jak ''uchvatne'' je do neceho zapojit mladou krev.
torinese
9. února 2013 • 08:26
Jo a co se těch škol týká (např."Plznička"), tak to máte taky pravdu. Včera jsem se dočetla, že jsme spadli v matematice z 8.místa na 88!!! Za bolševika jsem byla na střední společně s dvěma lemply jedinou, kdo dělal reparát z matiky, v dceřině třídě jsou prolezlí čtyřkami a to jim ještě dělají to učení co nejméně náročné. Protože je matika "nebaví", tak je s ní příliš neobtěžují , protože se dětičkám nechce číst (moje dcera přečetla za 17 let asi čtyři knížky), tak po nich žádné čtenářské deníky nežádají. A pokud musí jednou za rok překoktat několik stránek "otravné literatury", tak je to nechají opsat z internetu. Vyjadřovací schopnosti a gramatiku mají otřesné. V jejím věku jsem měla přečtenou velkou část klasiky - ji to vůbec nezajímá. Jediné, co ji baví jsou jazyky (aspoň že tak). Oni mají ti dnešní mladí dojem, že si v životě vystačí s pofiderní angličtinou a počítačovou gramotností, jenže podobných je jako nas.... Studovat techniku se nikomu nechce, páč je to větší dřina, nežli nějaké humanitní vědy.
Je to neuvěřitelné, ale školství za komoušů mělo opravdu vyšší úroveň, nežli má dnes(pokud si odmyslíme výuku občanské nauky a zkreslování historie). To, co se v dnešní době dostává na střední a vysoké školy, šlo dříve na učňáky.