Komentáře

Zpět na článek

PETR HOLEC: S prezidentem Milošem Zemanem vtrhl na obrazovky nový žánr. Peklo

4 komentářů

strassidlo
4. února 2013 • 23:50
Jojo, po Havlovi máme opět presidenta opilce. Zase bude vládní letadlo každou chvíli poblité a presidenta bude ochranka odnášet z recepcí zadním východem. Rozdíl mezi Havlem a Zemanem je jen v tom, že Mlhoš svoji závislost na chlastu považuje za svoji přednost.
jsva
4. února 2013 • 22:55
Tak mně připadá, že redakce Reflexu nemůže vydýchat zklamání z výsledku voleb prezi­denta­.Vys­tupo­vání nezvoleného Karla Schwarzenberga bohužel ukázalo, že v podstatě nelhal, ale to proto, že své odpovědi zabalil do obecných proklamací o demokracii,o pomoci slabším a o své nezávislosti. Bohužel zapomněl,že je spoluzakladatel TOP09,její předseda a první místopředseda Neča­sovy(­Kalou­skovy)­vlády. Že podporoval pochopitelně ten asociální program,hlasoval pro všechno co TOP09 předkládala atd.Jednou vystoupil konkrétně ve věci dekretů prezidenta Beneše a především předvedl své emoce k osobě prezidenta Beneše. A pro něho bohužel bylo vymalováno. Celá kampaň K.S.byla vedena lidmi, kteří projevili málo psychologie a jen se ujišťovali o dokonalosti kandidáta. Dosud jsem Reflex hodnotil jako korektní,dneska tomu tak už není.Podle mého jsme volili prezidenta ČR a jako český prezident se pan Schwarzenberg neprezentoval. A že ta mediální a facebooková masáž působila kontraproduktivně to je již jasné i
nezaujatým. Nevolil jsem Miloše Zemana v prvním kole, ale po té kampani před konečnou volbou jsem volil jednoznačně pro něho a nelituji.
torinese
4. února 2013 • 09:19
nějaký důkaz ze strany "investigativních" žurnalistů o tom Lukoilu. Lukoil je chiméra jako sněžný muž, nikdo Zemana nikdy neusvědčil ,ale všichni o tom vášnivě píšou. Což ovšem o Hávovi a Kaldovi a Kárlovi a Bakalovi říci nelze.
Palopetro
4. února 2013 • 13:16
A co staré dobré české přísloví.Na každém šprochu pravdy (v případě Zemana) přehršel! Však nyní na něj bude vidět daleko více než na důchodce uprostřed lesa.Takže uvidíme.Šeptá se ,že jeho šofér je báťuška...ale to jsou určitě kecy.