Komentáře
strassidlo
0
Jojo, po Havlovi máme opět presidenta opilce. Zase bude vládní letadlo každou chvíli poblité a presidenta bude ochranka odnášet z recepcí zadním východem.
Rozdíl mezi Havlem a Zemanem je jen v tom, že Mlhoš svoji závislost na chlastu považuje za svoji přednost. 
Rozdíl mezi Havlem a Zemanem je jen v tom, že Mlhoš svoji závislost na chlastu považuje za svoji přednost. 
Tak mně připadá, že redakce Reflexu nemůže vydýchat zklamání z výsledku voleb prezidenta.Vystupování nezvoleného Karla Schwarzenberga bohužel ukázalo, že v podstatě nelhal, ale to proto, že své odpovědi zabalil do obecných proklamací o demokracii,o pomoci slabším a o své nezávislosti. Bohužel zapomněl,že je spoluzakladatel TOP09,její předseda a první místopředseda Nečasovy(Kalouskovy)vlády. Že podporoval pochopitelně ten asociální program,hlasoval pro všechno co TOP09 předkládala atd.Jednou vystoupil konkrétně ve věci dekretů prezidenta Beneše a především předvedl své emoce k osobě prezidenta Beneše. A pro něho bohužel bylo vymalováno. Celá kampaň K.S.byla vedena lidmi, kteří projevili málo psychologie a jen se ujišťovali o dokonalosti kandidáta. Dosud jsem Reflex hodnotil jako korektní,dneska tomu tak už není.Podle mého jsme volili prezidenta ČR a jako český prezident se pan Schwarzenberg neprezentoval. A že ta mediální a facebooková masáž působila kontraproduktivně to je již jasné i
nezaujatým. Nevolil jsem Miloše Zemana v prvním kole, ale po té kampani před konečnou volbou jsem volil jednoznačně pro něho a nelituji.
nezaujatým. Nevolil jsem Miloše Zemana v prvním kole, ale po té kampani před konečnou volbou jsem volil jednoznačně pro něho a nelituji.
nějaký důkaz ze strany "investigativních" žurnalistů o tom Lukoilu. Lukoil je chiméra jako sněžný muž, nikdo Zemana nikdy neusvědčil ,ale všichni o tom vášnivě píšou. Což ovšem o Hávovi a Kaldovi a Kárlovi a Bakalovi říci nelze.