Komentáře

Zpět na článek

BOHUMIL DOLEŽAL: Zeman prezidentem: nic jiného se nedalo čekat

2 komentářů

placirkabodlo
27. ledna 2013 • 11:57
ze knize sudety vysvetlil celkem presne logicky a lidsky,... ze na to holota zacne hystericky kvicet, misto aby premyslela, a podivovala se nad neutuchajicimi vyrony lzi kvikala hlavniho veproveho zemanosloufoble je preci tradice veprovice sajuzske beee a miliardy tecou a tecou ale jede to jinam. cha cha
torinese
27. ledna 2013 • 08:26
opět manipuluje.
Nebyl to Zeman,kdo otevřel Pandořinu skříňku a poslal Beneše do Haagu. K.S. už je natolik senilní, že dříve mluví, nežli přemýšlí. Jeho protikandidát pouze využil jeho zásadního pochybení (já pokládám tvrzení K.S. o BD a Benešovi za neskutečnou aroganci a drzost).

Hřebíčkem do rakve mu pak byla podrážděná reakce na oprávněný dotaz stařičkého generála , letce RAF a válečného hrdiny z Tobruku. Ano, pro jeho jasnost je funce víc,nežli čest a prokázal to mnohokrát.

Pane Doležale, lžete, když tvrdíte, že Zeman vyhrál "falešnou kartou" s Posseltem.
Je obecně známo, že se s Posseltem pololegálně K.S. stýká a je tedy vcelku zřejmé, že se Posselt radoval. Vyjádření "landsmanšaftů" bylo jednoznačné - zaměnil -li Zeman ten rakouský za německý je už bezvýznamnou záležitostí. Pods*** zůstává stejná.

A máte-li drzost mluvit o mediální masáži, když pracujete právě pro Reflex a mimořádně zaujaté LN, které se se svým německým majitelem postavily v podstatě jednohlasně za Kárla, ztrácíte soudnost.
Za Zemanem nestál snad jediný významný list, vyjma Práva - redakce a kulturní fronta jako v 50.letech hystericky masírovaly národ svými servilními prohlášeními, že "volí Karla".
Lidi byli denně konfrontováni s hysterickými herci a hérečkami (jako Svěrák nebo Čvančarová) a dokonce i vědci a sportovci (Čáslavská, Ilnerová) a začínali mít té manipulace plné zuby.

Prostě vám to nevyšlo a média s herci z té nechutné taškařice vyšla jako prodejné ***.
Ztratili jsme veškeré iluze o objektivitě a nezávislosti německých médií.