Komentáře

Zpět na článek

Václav Klaus: „Nic nekončí, jedeme dál.“ A vy mi můžete…

1 komentářů

pooch.ledog
8. ledna 2013 • 21:50
Souhlas. Projev jsem nevidela, pouze cetla a nestiham se divit. Bud Klausovi uplne preskocilo, nebo je jeste sebestrednejsi nez jsme si mysleli. Ze neskonci a nekde se zase upichne, odkud nam bude udilet rozumy je vic nez jasne. Ten by to doma jen tak nevydrzel. Nikoli proto, ze by mel jeste dost sil makat, ale spise diky tomu ze mu to jeho prebujele ego proste nedovoli. Dokud bude dychat bude potrebovat pocit ze ma nad necim/nekym/ moc.

Ja nevim co kde lidi rikaji po hospodach, to nemam moznost slyset stejne tak jako nevidim udajnou medialni masaz proti amnestii. Nepochybuji vsak, ze se na tom pase kdekdo. Presto si nemyslim ze odpor vuci amnestii je cely jen vyraz nejake manipulace a nenavisti casti naroda vuci Klausove osobe. Ci snad dukaz toho ze lidi nejsou schopni premyslet. Prave ze jsou. Urcite je mezi odpurci amnestie cast sock-komousu ktera si na tom jen prihriva svoji polivcicku, zdaleka se vsak neda rict ze kazdy, kdo to kritizuje je z teto sorty.

Uz jen ta Klausova zduvodneni amnestie. Pry se tim usetri. Vazne? A co ty prachy co se ted vyhodi za znovudopadeni tech, kteri obratem po propusteni spachali dalsi trestne ciny? Nebo u nas poldove a pak soudci delaji zadarmo? Navic k tomu kazdy vezen dostal litr, ktery je v podstate navic, neb az si odsedi co udelal ted, dostane ho znova jak je zvykem. Nemluve o skodach, co zpusobi svym chovanim. Mozna by to udelali pozdeji tak jak tak, ale i tak nevidim smysl je tak hromadne propoustet.

Nebo ta dojemna Klausova pece o rodiny veznu, jak pry to narusuje jejich rodinny zivot. A odkdy je tento pan tak empaticky? No tak hlavne treba v pripade neplaticu alimentu se jejich rodiny jiste cele tresou, az jim takovy darecek pristane predcasne na zaprazi. Tihle lide zcela jiste miluji rodinny zivot