Komentáře

Zpět na článek

Kocáb, tuneláři, Klaus: Ošidili mě všichni...

4 komentářů

pooch.ledog
4. ledna 2013 • 10:27
Zajimalo by me kde je ted hlidac cistoty internetovych diskuzi dr.Hoschl, ktery se tu nedavno rozciloval jak jsou nekteri diskuteri sprosti. Vsiml si jak pisi novinari? Jen v tomhle dilku JXD pouziva ne zrovna spisovny vyraz o***. Pak se nedivme, ze lidi jsou cim dal vulgarnejsi kdyz sprostota prichazi i z takovych mist. Uvedomuji si media, jaky obrovsky vliv maji na lidi? Pochopitelne ze ne, oni prece veskerou moralni zodpovednost odmitaji. Podstatne je prodat a vydelat. Za kazdou cenu. Sproste slovo tahne vic nez slusnost, ze pane sefredaktor.
To ostatne neni jediny JXD ulet posledni doby. Cetla jsem jeho silvestrovskou diskuzi, kde se mu kladly otazky a narazila m.j. na cloveka, ktery si nejprve znicil jatra ruznyma sajrajtama a pak mu pry pomohla marjana, vzdy normalne fungoval a i ty potomky zdarne vychoval. Tudiz se pta, proc ma verejnost takovy negativni postoj k drogam. Na to mu JXD briskne odpovedel ze je to tak nebot znacnou cast verejnosti tvori cur.aci.
Vyborne, takze clovek, ktery drogy neschvaluje, je dle JXD cu.rak.
JXD uz patrne zapomnel, ze to byla prave i tahle cu.racka cast verejnosti, diky ktere si roky slusne vydelaval na marjanu tim ze cetla jeho vyplody, nechavala se zavalovat trapnostma z jeho zivota jako byly nechutne podrobnosti z jeho manzelstvi s ambiciozni stetkoidni blbkou, nebo zpravicka o tom jak si udelal dobre v salonu thajske masaze. Tihle cu.raci s nim nesouhlasili co se huleni tyce ale mnoho z nich bralo jeho reportaze jako tu lepsi cast ceske zurnalistiky a kupovanim tohoto obskurniho platku mu davali sanci na slusny zivot.
Mne je jedno co si kdo se svym zivotem dela. Nemyslim si, ze jsme tu proto abychom byli dokonali. Kazdy z nas ma neco na cem ulitava, ale vadi mi, kdyz se to nekdo snazi prosadit jako normu.Opravdu skvele ze takhle lidi tituluje clovek ktery, jak sam priznava, musi denne zahulit travu a bez 40 cigaret a hrsti antidepresiv neni schopen fungovat. Skvely priklad ne.cur.aka a neskodnosti drog.
torinese
3. ledna 2013 • 20:22
Tatíček mě ještě před odchodem z úřadu stihnul pořádně hnout žlučí. Ale uznejte,že to tou amnestií udělenou kámošům z galérky, vyřešil poměrně sofistikovaně. Jelikož si všiml,že jeho popularita strmě klesá, nejspíš chce ten" svéhlavička" ještě dožrat co nejvíc lidí. Asi má pocit,že amnestie byla slabý kalibr, tak furiantsky přidá ještě milosti.
S tím vyhlášením války bych nešpásovala-v tomhle státě je možné cokoliv.
Zdůvodnění ,proč amnestii dává, pokládám taky za srandovní. Ne,že by naše soudy byly nějak extrémně pružné,ale oni ti gauneři (většinou zastupovaní stejnými gaunery )umějí dobře protančit mezi paragrafy. Např.Smetka a Barták jsou chudáčci v jednom kuse na smrt nemocní.
pooch.ledog
4. ledna 2013 • 10:05
Vidim to stejne. Takze ted omilostnil i cloveka ktery ne jen mne okradl o slusnou castku penez co by pracovnik realitky, diky kteremu budu mit spolu s dalsimi poskozenymi - a neni jich zrovna malo - patrne az do smrti problemy, nebot tu ztratu, zpusobenou nekym jinym nekdo vyrovnat musi a kdo jiny, nez lidi ktere tento pan obral. Podotykam, ze to nebyla zadna pokoutni realitka a nebo podivny kseft. Proste prodej a koupe domu, navic jeste s pomoci pravnika, ktery nam byl ve finale platny jako slepy pes na honu. Akorat stal jeste dalsi penize.
Vazne dekujeme, Vasku. Jsi proste jednicka.Dal by mi taky amnestii, az diky svemu veku a nemocem nebudu moct splacet sve zavazky, ktere se diky jedne prave omilostnene svini staly pekne tezkym bremenem? To asi sotva, ja nejsem zadny jeho kamos z oblasti volne ruky trhu, ze ano.
Nikdy amnestie nedaval a ted najednou tohle? Jenom naiva a nebo totalni blbec muze verit tomu, ze za tim nic neni.
Palopetro
4. ledna 2013 • 10:20
Smetka už na to uhrál slušný invalidní důchod...