Zprávy

Zpět na článek

Nevzdělanej hňup, zhrzenej komunista, frustrovaná třicítka… Typologie prezidentských voličů

9 komentářů

strassidlo
3. ledna 2013 • 18:35
Žádný kandidát v totmo "výběru" není osobnost, ale nevolit vůbec je ještě větší blbost, než volit se skřípěním zubů. Nejméně skřípání a křečí mi působí Bobo, takže moje volba v prvním kole je jasná. Sranda musí bejt a taky sme se na tom kdysi domluvili se Sendymanem.
torinese
3. ledna 2013 • 20:07
To bych od vás nečekala. Ale musím konstatovat,že mi Bobo taky přijde ze všech těch jelit nejkompetentnější. Necintá krávoviny jako Svatá Dala Fischerová nebo Šmoula a štít má vcelku čistý. V Komsomolu jsme byli na střední asi skoro všichni. Jenže média si z ní udělala fackovacího panáka, přestože má přehled a umí se jako bývalá novinářka dobře vyjadřovat. Jako bonus nabízí ještě atraktivní vzhled. Asi ale nemá valnou šanci. Mně ta prezidentská volba fakt nerve žíly-je to taková taškařice uspořádaná vrchností pro lid,aby pozapomněl na skutečně důležité věci.Nechodím zásadně k senátním volbám,jinak volím zodpovědně "nejmenší zlo". Prezidentská funkce není nikterak důležitá, v podstatě náš život nijak významně neovlivní. Tož tak.
strassidlo
3. ledna 2013 • 20:15
Ale jo, já neříkám, že má Bobo šanci, ale vystihla jse úplně přesně to, co je na ní pozitivní a proč je mezi tou šílenou squadrou jediná snesitelná a volitelná - tuhle babu na známkách můžu.
Fishcherová je ds běs -tu jste tu onehdá vystihla taky velmi přesně (i s tou euthanásií ). Ta by furt jen kolktivizovala nutila lidem svoje utopistické vize. Je to závistivé nefachčenko, co neví o reálným světě vůbec nic a navíc ještě vypadá jak plesnivej pařez.
Já volím vždy. Nechci nechávat "volné" hlasy tomu nejhoršímu a to platí u každých voleb.
torinese
3. ledna 2013 • 22:47
Možná jste mě přesvědčil ,že jí to půjdu hodit. Nikdo jiný pro mě nepřipadá v úvahu. Chvilku jsem koketovala s myšlenkou,že to dám ze srandy Siouxovi-jenže pak jsem ho slyšela cintat si pentli na ČT a to byl naprostá trága. Tánička, knížepán a Franz-tragická trojka.
Ale Bobo obdivuju jako neuvěřitelně silnou ženskou od doby toho boje o koryta v ČT. Hodače to sklátilo a ona to dokázala jako baba ustát. Leckterý chlap by takové hysterické nenávisti nedokázal čelit. Proto jí věřím,že dokáže být v postoji k EU tvrdší,nežli tatíček. Ten vyměknul s LS a to mě poměrně dost zarmoutilo.
Fakt jsem myslela,že se na tu taškařici vybodnu,ale dal jste mi naději,že nás bude víc. Možná to není tak beznadějné-lidi si všimli,že je chytrá. Sledovala jsem ji náhodou na ČT 24 (Moravce by měli tedy konečně zastřelit) a vedle té selky Roithové a leklé ryby Fischera působí přímo oslnivě.
strassidlo
4. ledna 2013 • 11:50
Kdo je Sioux?
Jo, vnímám to hodně podobně. V tý ČT chtěla konečně utnout tunelování 7miliardovýho rozpočtu kamarádíčky a komoušskou partičkou, která to tam dodens vede a to peklo, co spustila pravdoláska bylo nechutné. Je to veskrze pragmatická ženská, chytrá a vzdělaná, nebojí se být se svým názorem v menšině. Ostatní se řídí jen poptávkou lůzy.
sendyman
4. ledna 2013 • 18:50
Nevím, jestli výraz Sioux je ten nejpřesnější. Ti se asi spíš malovali jen barvičkami... Maori bych považoval za výstižnější Chytrej a vzdělanej sice je, ale o politice neví ani zbla.
Bobo - že byla škemrat u bolševiků? S těmi se mělo zatočit hned zkraje, dneska už to neřeším. Je to, žel, regulérní parlamentní strana a bojím se, že bude hůř.
Takže, Bobo na Hrad! Nemyslím, že by měla šanci, ale má to svoje výhody - nebudu "muset" ke druhýmu kolu!

strassidlo
4. ledna 2013 • 20:52
Nemyslím, že by škemrala. Je prostě realistka a na rozdíl od kandidátů kteří sice křičí , že "kumunisti fuj" a bakaný a zatím myslí jako komouši a de facto prosazují jejich vize a metody, ona tady komunismus rozhodně zavádět nemíní. Komoušské myšlení je vlastní zejména Fischerové, samozřejmě Diensbierovi, velmi blízké pak Franzovi a Zemanovi.
torinese
3. ledna 2013 • 12:44
Vyvozuju z toho, že občan, jenž nezapadá do žádné z uvedených kategorií, nepůjde volit.
Já tedy rozhodně ne.
pooch.ledog
4. ledna 2013 • 09:56
To myslite tu Bobo co si prave rekla o podporu komunistu? Nezlobte se, ale ja mam vazne pocit ze se u nas vseci zblaznili. Ta zenska je vyscana karieristka jako prase, pote, co zjistila, ze by si politikou nahrabala vic nez v mediich se uklidila do Bruselu kde to se svym pritroublym submisivnim manzilkem za nase prachy pekne rejzovali jako nasi zastupci v EU. Cetla jste o tom nekdy neco? Ja ano a od te doby vim, co je tahle damicka zac. Nedelam si iluze, ze by na Hrade mel sedet nejaky vysloveny moralni vzor, ale tohle je uplne stejna hruza jako zbytek tech kandidatu.

Pravdou je, ze opravdu neni koho vybirat, skutecne neni koho volit tak, aby si clovek nepripadal jako idiot.