Zprávy

Zpět na článek

Causa Partička. Jak se zrodil a z čeho vyrostl fenomén populárního televizního pořadu

3 komentářů

aznom
31. prosince 2012 • 09:31
Bude to zřejmě tak,že jsem viděl "jiný program".
To co jsem viděl já pod názvem Partička" je cca. hodinová srač.ka!
torinese
31. prosince 2012 • 08:51
je asi fanda téhle trapnosti, které se může smát jen lehce retardovaný adolescent. Neznám nikoho, komu by se to líbilo(faktem je,že nemám žádné známé se základním vzděláním). Přijde mi,že nejvíc vytlemený je vždycky Dangel a samotní herci. Takhle blbě se smával svým vlastním "vtipům" kdysi obtloustlý upocený Novotný. Vsadím se,že v jeho případě se našlo víc,nežli půl milionu nadšených diváků,ale Reflex u toho rozhodně nestatoval a nedělal mu reklamu. Opravdu pokleslá zábava-s pozdějším Tele-tele nebo Českou sodou se to srovnat určitě nedá.
pooch.ledog
31. prosince 2012 • 10:03
Jsem to cely ani nedocetla....on to vazne srovnal s Ceskou sodou? Chjo..

Ja jsem tohle videla jen omylem, kdyz jsme sedeli pri me navsteve domoviny v hospode a jela tam televize. Najednou se objevila tahle vec, cela hospa povinne ztichla, ozyvalo se psss, jeee Particka, to je sranda, a muselo se na to divat....

Asi postradam nejaky dil mozku, ze tohle nechapu, ale vysledny dojem, ktery jsem z toho mela byl pocit silene trapnosti a naprosta absence neceho, cemu by se dalo skutecne uprimne zasmat, jako oceneni za dobry for. Ale asi jsem divna celkove. Me prislo ublbeny i to Tele Tele a ten vami zminovany Novotny mi lezl krkem tak, ze jsem nebyla schopna se na tu jeho rozsklebenou drzku divat ani nanosekundu. Vzpominam si, jak spolu s veleoblibenym Rosakem kdysi produkovali take ''zabavne'' tlachy a la co jsme kdy kde na toulkach svetem sezrali atd....hnus, a lidi na to jeste chodili do divadel aby si je poslechli pri vyjezdech mimo Pragl. A kdyz si vzpomenu na dalsi veci, jako treba oblibenost Troskovych ''komedii'', tak neni k zoufalstvi daleko.

Nemuzu za to, ale cesky humor v televizi a filmu je neskutecna tragedie. Jak se to proboha stalo? Kraviny se toci vsude, ale na tak malou zemi jich mame abnormalne moc.