Zprávy

Zpět na článek

Steak. Skutečný Steak! Petr Holec v zemi nejlepšího hovězího na světě

4 komentářů

pooch.ledog
0
28. prosince 2012 • 17:07
tam je bezpochyby bajecne. Proto tam pulka obyvatel zije ve slumech a dalsi se cpou do Evropy, kde jsou ochotni delat cokoliv jen aby nemuseli natrvalo zpet. Smarjapano.

Pustte ceske trdlo ven za hranice, a nestacite se pak divit....cervene zna jen z Mendozy a steak je pro nej vrcholem blaha. (Ano, argentinske hovezi je skvele ale taky jak ktere a jak kde, krome nej existuji i jina skvela hovezi). Tak hlavne ze se nam autor zase pochlubil, ze ma na to aby se neucastnil ublbenych ceskych Vanoc.

Pritom se to cele dalo napsat uplne jinak a jako zajimavou reportaz z ciziny. Jenze to by musel psat nekdo, kdo o svete neco vi, ze ano.
sendyman
0
28. prosince 2012 • 17:30
Holec je zase chytrej. Ba co víc, nejchytřejší. Jak jsem ho měl dřív rád, tak mě začíná srát, tluspoprd jeden přechytralej.
pooch.ledog
0
28. prosince 2012 • 20:16
Prijde mi jako samoliby maly kluk. Od takovyho cloveka bych pritom cekala uz i jisty nadhled a zivotni zkusenosti. Vzdyt je to chlapek kterymu tahne na 40., jestli uz ji i nema. Misto toho se chova jako pubos ktery vidi jen sam sebe. Taky se mi driv vesmes libilo, co psal, i kdyz ne vzdy jsem na to mela stejny nazor, ale ted jsou to vetsinou vyblitky zoufalce ktery nejak ztratil veskery talent a schopnost se kolem sebe radne rozhlednout.
pooch.ledog
0
28. prosince 2012 • 20:19
Mimochodem, pranyroval tu konzum o Vanocich a prezirani se, a pritom se staci podivat na jeho fotku a precist si, jak si v Argentine buziruje...copak to? Kaze vodu a sam zatim pije vino. Nehlede k tomu, ze i v Argentine ti, co na to maji, sojtri kvuli Vanocum. Tam to bude teprve konzum jako prase. Tak je to bohuzel vsude. Jediny reseni je nenechat se tim zblbnout, coz se nam nekterym dari uz davno.Pak muze clovek ty Vanoce travit kdekoliv se mu zachce.