Zprávy

Zpět na článek

Nevíte, o kom mluvil Daniel Landa alias Žito 44? Tohle je "král Karel"

6 komentářů

pooch.ledog
26. listopadu 2012 • 14:03
to myslel vsecko vazne. Nemuze nic zmenit dokud dela hezkymu kousku lidstva dobre syslit si vsecko jen pro sebe a jeste mit dobry pocit z toho, ze si muzou dovolit vic nez nekdo koho povazuji za chudaka. Takovych nafrnenych sobeckych elitaru je vsude plno. Viz to predhaneni se jaky ma kdo barak, faro a kde vsude uz byl. Ty lidi nemaji absolutne zadnou chut s nekym neco sdilet - leda s partickou peclive vyvolenych podobne postizenych snobu - a nepotrebuji se citit dobre z toho ze budou vedet, ze neketasili vse jen pro sebe ale taky udelali neco pro jine. I kdyby to byl treba jen pravidelne zameteny chodnik pred barakem. Maji potrebu se citit vyjimecnyma a k tomu jim pomuzou jen penize a postaveni. Za tim si pujdou za kazdou cenu. Nechapu, jak by tohle chtel tady ten pan z lidi odstranit.
torinese
26. listopadu 2012 • 15:06
Třeba se chystá ty své stamiliony rozdat?!
torinese
26. listopadu 2012 • 13:17
Ještě jsem neviděla miliardáře,který by něco dělal čistě z altruismu-vždy je za tím osobní profit.I charita je pro ně něco jako PIAR.
Navíc se na Janečka už lepí lidi jako Kraus-typický žid,který se okamžitě vetře tam,kde jsou peníze.Jak si vzpomenu na to jeho angažmá v ČT a jeho "boj za svobodu slova",tak se mi otvírá kudla v kapse.Ten už vystřídal všechny televize a ještě s sebou všude tahá v závěsu toho svého synáčka bez talentu.
Nemá Janeček náhodou taky tytéž kořeny?Z kandidátů na prezidenta není snad kromě polojaponce ani jeden gój-to už je na pová­ženou­,nepo­tismus v praxi u nás jede ve velkém.
O Janečkovi se říká,že je bílým koněm zahraničních zájmových skupin.Však se časem uvidí-jako s Tluchořem,Šnajdrem a Fuksou.
A nemá náhodou Janeček cosi společného s časopisem Kraus?Takovou malou prádelničkou?
simeklubor
27. listopadu 2012 • 02:30
A že jste, madam, neráčila kandidovat na presidentku i vy? Vzhledem k vašemu působení na RX stránkách se lze právem domnívat, že rozumíte naprosto všemu, máte řešení na každičkej problém doby a jistě by nebylo vobtížný s takovejma schopnostma těch 50k nezfalšovanejch podpisů poshánět.
pooch.ledog
27. listopadu 2012 • 09:44
No to je ale inteligentni vyplod. Takze kdyz ma clovek na veci vlastni nazory a nekdy je nekam napise, tak se to nelibi? Clovece, co vam na tom vadi? Tahle dama ma prehled. Na rozdil od jinych. Kdyby takovych lidi bylo vic, nemuseli jsme byt ve srabu. Ale vy asi radsi stadecko, ktere nemysli.
simeklubor
28. listopadu 2012 • 17:57
Když má člověk na všecko názor a vždycky ho musí vytapetovat, má to svou diagnózu a jmenuje se grafomanie. Když si navíc takovej člověk myslí, že má vždycky pravdu, vostatní jsou osli a kdyby byli všichni, jako von, byl by svět v pořádku, pak se tomu řiká mesiášskej komplex. Vy samozřejmě splňujete tyhle kritéria stejně dobře, jako kolegyně, takže už kvůli vám si myslím, že by mohlo bejt možný prezidentskej úřad zastávat ve dvojici - mít takovou dvojjedinou presidentku, jako máme trojjedinýho Boha. Byly byste rozkošný hradní dámy!
Btw jsem přesvědčenej, že tyto dva jevy: "Na reflexí diskuse choděj jen dvě pani" a "Na reflexí diskuse už nikdo jinej dávno nechodí" spolu zatraceně hodně souvisej.