Zprávy

Zpět na článek

Zpěvákem roku není Gott, ale Tomáš Klus. Předávání Slavíků očima redaktorky Reflexu

5 komentářů

torinese
25. listopadu 2012 • 09:47
mi jsou šumák,ale jak jsem tak četla reportáž ,musela to být prča. Pustila jsem si ze záznamu Landu a mám pocit,že se dočista zbláznil. Chytil se "protikorupčního" Janečka("krále králů") a vůbec mu nedochází,že je taky jen bílým koněm zahraničních zájmových skupin. Jakmile se někde vyskytne taky vychcán Kraus,hodila bych zpátečku.
Gott už vypadá dost po sezóně,divím se, že nemá trochu soudnosti.
Bílá je slepice,která mi leze silně na nervy se svým přiblblým Filípkem a neustále mladšími milenci. Ty její kecy o "Jiřince" jsou trapnost sama-ona si stihla ještě i přizvat fotografy,když jí předávala další briliantový prsten "v soukromí". Jirásková má taky pěkné kostlivce ve skříni-v 50.letech to byla kovaná bolševička a málem měla na svědomí Štěpničkovou.
V jednom má ten Landa pravdu- ten náš šoubyznys je opravdu k zblití.
Klus má jednu slušnou písničku a tu už nemůžu ani slyšet,jinak jsme se zarazili někde v 90.letech. Když slyším nějakou slovenskou kapelu,je to jako zjevení.
pooch.ledog
25. listopadu 2012 • 15:03
Tleskam! Presne tak! Teda kdo je Klus nevim, ale ten zbytek je presne to co se mi chtelo rict! Landa je totalni magor a Bila pripitomela trapna slepice ktere porad nedochazi, ze to co bylo kdysi mozna zabavne, ci dokonce roztomile uz je s vekem jen uhozene. Bohuzel ale na vic nema. To by mi bylo jedno, jen kdyby porad ze sebe nedelala kdovi jakou myslitelku a nechala to proste byt. Necekam, ze kazdy (zpevak) bude zaroven inteligent. Uz od doby, kdy tak lobovala za Klause je mi protivna. Ne proto, ze to bylo zrovna za tohoto pana, hnusil se mi ten zpusob jakym to delala. A to ani nemluvim o tom jejim ujetym trapnym neprirozenym projevu, porad lidicky srdicka a vzdycky kdyz ji samstr utece, coz se neni cemu divit, tak ta jeji vseobjimajici laska k publiku. S necim takovym nevydrzel ani jouda jako Noid, pres vsecky ty prachy co do nej nacpala. Nemluve o protekcnim spratkovi Filipkovi. Kdo je na to zvedavej aby to na neho porad odevsak vyskakovalo. Jak muze byt TOHLE nejlepsi zpevacka? Co vlastne proboha zpiva, v poslednich letech? Od dob kdy s.ukala s tim holohlavym tydytem Gabiny Osvaldove nic nesvedla. Presto se stala ikonou. Ty lidi vazne nemaji ani spetku vkusu.

Ten cesky showbusines je fakt buzinec. Neco tak otresnyho se hned tak nevidi. Co ale muzeme cekat. Ta stara fronta si mezi sebe nove talenty nepusti. Zatimco jinde litaji hledaci talentu vsude mozne po klubech a patraji po skutecnych novych talentech (protoze moc dobre vi, ze publikum chce zmeny a da se na tom vydelat, navic je zajima muzika) tak u nas si to rozdelily fosilie jako Gott (sorry lidi, ja vim ze umi, v tom svem oboru, ale to neni jedinej, ze) nebo Janecek, odporna kreatura David apod. Vysledkem jsou neposlouchatelne hudebni stanice se smeskou milionkrat obehranych kramu ze vsech moznych zanru a neskutecne spatnymi moderatory zprav. 23 let po plysaku, a je to malem horsi jak za komancu.
placirkabodlo
25. listopadu 2012 • 09:14
lepe to snad uz ani neslo, slecna ma koule! ted bych prosil okomentovat redakci reflexu, taky z prvni ruky a snad zajdu dnes i do kostela. haleluja haaaaleluuuuujaaaa
brundibar
24. listopadu 2012 • 23:19
To byla teda dost trapná a hloupá reportáž. Slavíkům nijak nefandím, ale napsat o tom takovéhle jedovaté bláboly byla úplná zbytečnost. Docela by mě zajímalo, jestli tenhle on-line přenos někoho pobavil. Mě ne
pooch.ledog
24. listopadu 2012 • 20:33
prezila az dodneska a jeste na to nekdo dokonce cuci je docela narez. To me na tom prekvapuje asi tak nejvic. Ovsem veskere podobne radoby oslavy a dekorovani jdou odjakziva mimo mne - vcetne tech co se na podobne tema delaji mimo nas stat, takze je mi to uplne jedno, zda si Gott tradicne odnese nejakou hnusnou sosku a nebo co bude zvanit IQ tykve Bila. Tenhle svet je mi naprosto cizi.