Zprávy

Zpět na článek

Je to oficiální: Okamura, Bobošíková a Dlouhý vypadli z prezidentské volby. Bobošíková kvůli chybě na ministerstvu

11 komentářů

torinese
24. listopadu 2012 • 15:11
Taky jsem byla původně pro Zemana, ale ta jeho arogance mi jde silně na nervy. Navíc má na tom marasmu tady taky lví podíl-stejně jako Havel a Klaus. Šmoula by ušel,až na ty válečné barvy. Ale co ho vlastně opravňuje ke vstupu do politiky, v níž se nikdy neangažoval?! Totéž platí pro mladého Dientsbíera,co těží jen z fotrova jména . O pravdoláskové mučednici Táničce se ani nebudu zmiňovat. Taky jsem chtěla ženskou,ale Němcová je svatá dala bez jakéhokoliv názoru.Už jen to,že drží s Nečasem při životě ten hanebný cirkus s Topinkami a Lidem*** ji znevěrohodňuje. Roithová je zase lidovecká kandidátka a nejenže má na hrbu ty zlodějské církevní "restituce",ale ještě je to výrazná eurohujerka.To už by mi méně vadila Bobo-až na ty vazby na tatíčka.
sendyman
24. listopadu 2012 • 16:31
Ale co, nakonec! Jaká je volba?
Franz forever! Já to samozřejmě zlehčuju, ale...
A nebo JXD. To by byl fakt masakr!
Je to fraška.
sendyman
24. listopadu 2012 • 16:42
Jo, a bejt to před necelým tejdnem, tak by to nejspíš vyhrál Štěpánek. To nic proti němu, je to bojovník a víc takovejch, ale je to mazec...
sendyman
24. listopadu 2012 • 16:43
Kdyby teda chtěl.
torinese
24. listopadu 2012 • 08:31
Mám na to stejný názor-volit nepůjdu,protože nemám koho,ale ta antikampaň proti Okamůrovi byla až dojemná(viz Pitomio v Reflexu). Mně je jako člověk odporný,je to populista,ale to nic nemění na tom,že měl poměrně vysoké šance(kupodivu).
Samková,která hájí mačetové vrahy a tvrdí,že je k činu dohnala rasistická majorita, musela upadnout v dětství přímo na hlavu,pokud se domnívala,že těch 50 tis.hlasů dostane.
Na Bobošíkovou mám jiný názor- bývala to dobrá novinářka, pamatuju si,jak zatopila těm pravdaláskám v ČT,když stávkovali. Silná,inteligentní žena,která nevypadá špatně(stačí,aby ji někdo usměrnil a udělá z ní dámu). Je to sice taky populistka,ale kdo z nich není?
Maličko mi vadí,že je dost fixovaná na Klause-jenže Zeman ještě víc...
Tak si z toho vyberte.

A co se týká Reflexu,tak ten dost okatě protlačuje Šmoulu.Je to sice inteligentní člověk,ale taky pořádný excentrik (musí být švihlý,nechá-li si tohle udělat s ksichtem)-tomu bych dala hlas jenom z plezíru,aby byla prča.
sendyman
24. listopadu 2012 • 14:09
Já bych Okamuru taky nevolil, ale ta antikampaň byla otřesná. "Někdo" z něj měl pořádnej strach...
V podstatě, aspoň tady v RX, já to moc nesledoval, podobná záležitost, jako s Veverkami.
A jestli k volbám vůbec půjdu, tak to dám nejspíš "Šmoulovi", jak říkáte.
Protože jinak bych "musel" volit Zemana (Kníže už je starej...), a to se mi vážně nechce.
sendyman
24. listopadu 2012 • 14:19
Jo, Torinese, a Vy se divíte, že Okamura měl dost dobrou šanci, po tom všem, co se tu děje? Šikovnej populista (a to on je moc šikovnej), neprofláknutej v politice, v podstatě "čistej"....
Lidi jsou prostě nas.raný a nechci se nějak vytahovat , ale těch jednodušších je hodně... Většina.
sendyman
24. listopadu 2012 • 14:29
Potřetí a naposledy, už tak bondím až až!
Pro mě byla původně (a nebyl jsem sám) jasnou kandidátkou Němcová. Jednak žencká by se mi na Hradě líbila, reprezentativní i chytrá je... A pokud vím, tak za sebou nemá žádnou aférku s malými domů a tak...
Jenže, ta to vzdala. Tak teď vážně tápu...
torinese
23. listopadu 2012 • 18:11
že protěžovaní kandidáti jako Fischer a Zeman nemají na seznamech žádné mrtvé duše? Ministerstvu vnitra zřejmě nevadí zfalšované podpisy, hlavně když je všechno formálně v pořádku. Politici zase zplodili paskvil-bez ověřování podpisů nemá tahle taškařice valného smyslu.Bude -li se Bobošíková soudit, musí soud vyhrát.Má pravdu v tom,že kandidátům stát nedal žádnou možnost ověřovat pravost podpisů a nemůže je tedy z tohoto důvodu ani z kandidatury vyřadit.
Mám spíš dojem,že jde o vyřazení potencionálně nebezpečných kandidátů-z Okamůry měli v ODS dost nahnáno (Reflex se také výrazně angažoval v protikampani a jeho zesměšnění ).
pooch.ledog
23. listopadu 2012 • 20:43
No tak ja jsem z Okamury toho moc nezachytila ale uz i to stacilo aby se tak nejak vyradil (u mne) sam. Nevim co o nem soudite a nechci se hadat, ale podle me je to otresny kus neceho co se snad ani neda pojmenovat. Ze se s nim lidi v necem shodnou? Smarjapanno, to je tak jednoduchy, Kdyz se budu chtit zavdecit volicum tak si to sepisu taky a behem jednoho vecera. To staci jen vedet co lidi opravdu pali. (Ne ze by nemeli pravo na to, aby je to palilo).Pak to taky muze vypadat, jak uprimne to myslim a ze mam pravdu. Presne jako u Okamury. Ja jsem ale stary skeptik a neverim ani na okamzik, ze Okamura tak strasne chtel spasit narod. Nemuzu za to ale ten chlap je spatny sasek.

Tak jako ta otresna domina Bobosice. (Na te fotce vypada jak indianska starena, jak kdyby si nasadila masku na masku, za ty prachy co vydelala v ourady EU by clovek cekal ze bude vypadat lip). Tohle by na tom Hrade jeste chybelo. Dlouhy mi nelezi ani v pate, pan byvaly soudruh a ten zbytek ansamblu je proste o nicem. Smirme se radeji s tim, ze budeme mit na Hrade nejakyho nudnyho ouradu s primerene korektnimi umirnenymi zpusoby. Osobnosti nejsou. Vyprodano.

Jen by nekdo uz mohl nekam odklidit tu prastenou cikanskou muru. Ty jeji napady zacinaji nabyvat nechutnych rozmeru. Ta uz vazne potrebuje nejaky internatni rezim a pravidelne kontroly lidi v bilych plastich.