Komentáře

Zpět na článek

Napište Kalouskovi smsku, ať chcípne. Je to prý strašně cool!

3 komentářů

strassidlo
24. listopadu 2012 • 15:32
- bezplatný mobil a seznam terčů, kam vyblít své frustrace. A co na to Markétka? Ohrně nosík nad mobilem -to je hrubé a pod úroveň -což teda je a kopne do Víti, jen proto, že ten prý na půjčky nestraníkům neslyší a je tak naivní, že straníkům (tedy svým kámošům) dával SVOJE prachy bez papíru a dokonce -považte- bez úroku (no fuj!). Tak Markétko, kdo je tady víc pod úrovneň? Blbec, kterej píše sprosťárny na mobil nebo atrapa žurnalistky, deformující fakta?
torinese
22. listopadu 2012 • 20:16
ale nemíním do něj vrážet ani korunu za SMS! Myslí si,že je nejlepším galaktickým ministrem financí. Prý to psali ve FT??? Mně nevadí zveřejněná čísla,ani to,že těm gaunerům znepříjemní trochu život,nevkusný mi ale přijde blog Fabiana Golga na Aktuálně cz.,jenž nese titulek-Zavolejte Kikině. Co je moc,to je moc. Ale pravda a láska prostě kope ráda do mrtvol,jen se to nesmí týkat jejího šlechetného transcendentálního supergury Vény H.
Zajímavý je také přístup pol.korektního cenzora Stejskala-ten maže sice vcelku nevinné výrazy v textech diskutérů,ale známému homosexuálovi z Brazílie toleruje sprosté urážky hlavy státu přímo v blogu. Je vidět,kdo tady vlastní média.Všude je to stejné.
pooch.ledog
23. listopadu 2012 • 20:49
Tak nejak. Ale mne teda prijde ujety a nefer i to zverejneni cisel. Takze tedka jako co? Lidi se treba prdnou v hospe a hele, pojdme textnout tomu kretenovi neco sprostyho. Co to jako bude resit? Vzdyt tim vseci padame nekam do kanalu.

I kdyby me stvali politici sebevic a myslela si ze jsou ***, tak prave proto s nima nebudu takhle zachazet. Hovadsky. Nejsem jako oni. Tohle nic jinyho nez hovadstvi neni. Jestli se tak zacneme vseci chovat tak k cemu vlastne dojdeme? A co se zmeni v te politice. Jestli tohle povazuje nekdo za boj proti tomu, co se mu nelibi, tak je ubozak. Klesa presne na tu samou uroven jakou u jinych nema rad.