Zprávy

Zpět na článek

Huráá! ... V opačném případě ... Do prdele, to mě podrž!

2 komentářů

strassidlo
11. listopadu 2012 • 17:43
zbláznil jste se až v Česku, nebo už v USA?
Obama je dokonalou politickou reinkarnací V.I. Lenina a 7. listopadu 2012 přinesl do USA druhou Velkou říjnovou socialistickou revoluci. Dokázal oslovit a spojit proletáře celých Spojených států Amerických, aby odvrhli tradiční americké ideály o společnosti postavené na svobodě a podnikavosti jejich občanů a tuto vyměnili za socialistické řízení společnosti, v níž už jednotlivec nemá být zodpovědný sám za sebe, ale zodpovědnost za něj má převzít stát a jeho moudří úředníci. Romney měl totiž v tom tolik kritizovaném komentáři o Husseinových voličích naprostou pravdu: jsou to lidi, myšlením i jednáním zcela závislí na státu, hledající svého Mesiáše a především všestranného celoživotního opatrovníka. Nedivím se, že nad Obamovým znovuzvolením hýkají nadšením takoví jako Zaorálek, Bohoušek Sobotka nebo Hašek. Ani oni, stejně jako Barack, nikdy v životě nevydělali skutečnou prací ani korunu, nevytvořili jediné pracovní místo a neodvedli ani haléř do státní kasy, ale celé hodiny dokážou mluvit o tom jak by se to mělo dělat. A hlavně jak by oni zařídili, aby nikdo nedělal nic a všichni měli všechno.
pooch.ledog
9. listopadu 2012 • 19:02
Skutecne nemuzu uverit ze nekdo, kdo se mi do teto doby zdal nohama tak pevne na zemi a se zdravym rozumem muze tak bezmezne obdivovat takovou bezduchou loutku jako je Obama. Romney je mozna vsecko to co jste o nem napsal, ale Obama? Kristova noho, leva aji prava, co vlastne pro tu vasi milovanou Ameriku udelal???? Vzdyt se od jeho nastupu prakticky nic nezmenilo. A jak by taky mohlo. To, jak se lidi maji nebo nemaji ovlivnuji uplne jine kadry. Treba ty, co vam sedi tam v tech bankach a pojistovacich spolecnostech. Coz jsou ti, co pred par lety pujcovali kdekomu aby si za to mohli vyplacet odmeny a uzpusobovali tomu i zakony. Pricemz za to ty vase slavne politiky a kongresmeny stedre uplaceli. Pardon, oficialne to byly odmeny a ruzne podpory ruznych udajne nevinnych aktivit. Vse nezdanene. V zemi, kde neplatit dane je horsi nez vrazdit. Tak je ted kus sveta ve srabu.Videl jste ty dokumenty od soudu s tou hrstkou hajzlu ktere si ta vase executiva dovolila tam dovlect? Jestli ne, zkuste to. Velmi poucne. To zadny Obama alias umele vytvoreny projekt prijatelneho Afro-Americana nezmeni. Leda by ty kmotry z Wall Street poslal do haje ale to, pocitam, by si netroufnul. Dali by mu pekne na frak.

A co se mi nelibi uz vubec je, ze se prezident voli dle barvy pleti. Tady jednoznacne doslo k pozitivni diskriminaci, jestli teda vite, co to je. Cernoch Obama, predstavitel te utlacovane mensiny, kde je vahovy prumer sto deset kilo, jak se maji spatne, ten prece musi zvitezit. Navic, vzdyt se tak pekne zastava gayu - skupiny ktera si vyrvala uz takova prava ze my hetero zaciname byt neco divneho, nebo zen. Ty mu na ty jeho kecy tradicne rady skoci, ze ano. Vzdyt je toho jeste tolik potreba dopilovat. Treba povinne kvoty vsude kam se zenska rozhodne vstoupit.

No, uvidime za dalsi 4 roky, pokud tedy dozijeme, jak moc vam tu Ameriku tenhle chlapek zmeni. Neco mi rika, ze moc jasat nebudete, ale budiz. Uzijte si ty roky ve zdravi.