Komentáře

Zpět na článek

Nejpozoruhodnější politické heslo všech dob? Volte dobro!

10 komentářů

strassidlo
8. listopadu 2012 • 23:41
ta slépka Tánička už k těm svejm kecům nedodává, že by to všeobecné dobro dělala za cizí peníze, které by před tím někomu sebrala. Fischerová je hloupá a otravná naivka, která v životě nepracovala.
torinese
8. listopadu 2012 • 18:29
Oni se unfair chovali nejen k Báthorovi(knížeti média servilně spolkla i jeho urážky o pedofilovi v církevní škole apod. a ještě mu za ně zatleskala),ale i k Adamu Bartošovi.Ten je vyobcován ze "slušné" společnosti jako "antisemita" a "xenofob". Všimněte si,že ta definice "slušné" společnosti a ostrakizace těch "neslušných", vychází od stále týchž lidí. To oni začali se zesměšńováním všeho vlasteneckého a začali to nazývat "nacionalismem", v lepším případě "národovectvím". Bohužel, často teď takhle ulítnou i v Reflexu.
torinese
8. listopadu 2012 • 14:25
Ale vytáhla. Já o tom neměla ani tušení. Jenže mi to přijde stejně stupidní,jako tahat na Landu jeho hříchy mládí.Někdo byl u komoušů,někdo u skinů. Franz rozhodně není žádný rasista-jen je "maličko" nonkonformní. Měl by tu svou image dotáhnout do konce a nechat si udělat ještě růžky a rozeklaný jazyk-ještěrky teď frčí.
Pravdou je,že z něho mají politici vítr,jinak by mu tak neházeli klacky pod nohy( viz ta policejní buzerace s jeho stánkem). A slušný vichr mají taky z Okamůry! Nahnáno mají i tady v Reflexu-ti zase tlačí Franze.
Bude to pěkná taškařice, ta volba prezidenta.
Za všeobecného veselí nám za pomoci galérky ODS prošly církevní restituce a vyšší zdanění.
A blbci se radují,že si můžou osobně vybrat dalšího gaunera na hrad.
anna585
8. listopadu 2012 • 15:21
Já nic proti Franzovi nemám, abychom si rozuměli.
Já jen mluvím o praktikách našich tzv. seriózních médií. A nebo "seriózních" novinářů jako např. Hvížďala. Ten už na Okamuru vytáhl, že se při bátoriádě zastal Bátory. A to je podle Hvížďaly velké mínus. (Chudáček mladej Okamura. Dojede na Bátoru.) Že na Bátoru média účelově nakydaly hromady hnoje, to snad ví dnes už každej. Ale není týdne, aby si nějaký novinář do Bátory nekopl. Ještě rok po bátoriádě se na něm udělaj. Tančit na hrobě slušného člověka, kterého na objednávku zlikvidovali, to dovede jen zdejší banda zkorumpovaných novinářů.
anna585
8. listopadu 2012 • 10:01
Ano, torinese, Fischera tlačí média.
Však on to s nimi komunista Fischer umí.
Zatím vyšlo najevo, že JF zkorumpoval novináře Práva a Týdne.
Bůhví kolik ještě redakcí a "nezávislých" novinářů bylo zkorumpováno touto morální veličinou.

Z Fischerové se dělají média mučednici, ano to je taky pravda. Škoda jen, že ta mučednice nepobrala více rozumu, když už ji média budou také protračovat.
torinese
8. listopadu 2012 • 08:43
já osobně neznám nikoho, kdo by toho konjunkturalistu chtěl volit.Naštěstí pořádně nas... komunistické voliče, takže mu ani moc šancí nedávám.Trochu podezřívám média z toho,že stále píší o jeho domnělých volebních úspěších jen proto,aby odradila občany od jeho volby. A ta světice Fischerová mi pije krev už dvacet let. Prohlašte ji za svatou pravdualásku a někam už ji ,pro­boha,­zavře­te.Vy­padá jako mučednice bezdomovkyně a tak strašně trpí pro to obecné blaho a dobro, že by ji člověk nejradši to utrpení zkrátil euthanasií.
pooch.ledog
8. listopadu 2012 • 11:24
lip bych to nerekla.
torinese
8. listopadu 2012 • 11:46
Fischerová nemá soudnost,ale jsem vcelku klidná. Jak jsem již psala, k volbám se nechystám-není tam žádný můj koník.Zeman je sice z té hrůzy asi jedinou inteligentní osobností,ale lety života v doupěti na Vysočině ta jeho arogance snad ještě nabrala grády. Myslím,že by to bylo z louže pod okap.Napadlo mě už několikrát,že by byl s "tatíčkem" takové duo-Putin,Medvěděv na věčné časy.Kdyby si z něho Zeman udělal premiéra,tak pravdalásky šlehne!
Rozkošný exot by byl zelený Franz-tomu fandím-když už Kocourkov, tak pořádný!

Fischera bych asi nevydýchala-to už by mohl kandidovat kocour Mikeš.
Já jsem se taktéž doslechla,že je za tím židovská lobby(jenže se to tady nesmí říkat nahlas,páč je to xenofóbní)vlastníků médi­í.Ne­zápo­mínej­te,že kandidoval i do Evropského židovského parlamentu.Ten člověk bude kandidovat kamkoliv-příští rok klidně za Jehovity nebo mormony.
Patří k typu lidí,kteří správně zavětřili po převratu ,kde jsou peníze a tak v sobě náhle objevili hluboké židovské kořeny.
JXD patří zase k pozérům,kteří se svým původem rádi chlubí a vysloveně se těší na jakýkoliv projev "antisemitismu",aby mohli uplatnit na "xenofóbech" svůj ostrovtip a ten správně politicky korektní "nadhled".
Uživatel_237602
8. listopadu 2012 • 12:40
Koukám že jste všechno napsali i za mne. ( Y)
anna585
8. listopadu 2012 • 13:50
Výstižně napsáno o JXD i JF.

Je zajímavé, že na Franze ještě média nevytáhla ty jeho sympatie k holým lebkám v 90. letech. Na jiném by si novináři s chutí zgustli. Ovšem kromě Reflexu, neboť Franz a JXD prý tehdy spolu kámošili i s holými lebkami.