Komentáře

Zpět na článek

Proč už vás nevolím. Otevřený dopis členům ODS

4 komentářů

torinese
17. října 2012 • 13:39
by už dávno bouchnul do stolu a buď si zjednal pořádek a tu stranu vyčis­til(co­ž,přiz­návám, není lehké,ale měl by velmi vysokou podporu občanů a to je k nezaplacení) nebo by prostě odešel středem. Dnes je stejně zmazaný jako Kalousek. Prohlášení o policejních plukovnících bylo naprosto neúnosné. A ty Kaldovy sprosťárničky (mám na mysli oplzlé telefonáty Lessymu a Skokanovi, v nichž je tituluje jako mužské pohlavní oudy)a vyhrožování měl utnout okamžitě zrušením koaliční smlouvy.Pokud to ještě nepochopil, tak odchod do opozice by byl pro ODS vykoupením(viz zmrtvýchvstání lidovců)-teď se ocitli ve fázi klinické smrti a po volbách je voliči jednoduše odpojí od přístrojů.
strassidlo
17. října 2012 • 12:20
Tak za prvé, oposmlouva byla fuj, ale byl to jediný způsob jak konečně odstavit vyděrače Lidovce, kteří se nacpali do každé koalice a každého vydírali (podobný styl zkoušel nedávno i John), takže všechny vlády fakticky plnily jen programy a přání Lidovců a zmetka Luxe Oposmlouva tomu konečně zabránila.
Nenakazila se ČSSD od ODS, ale právě naopak! Byl to Zeman, který zavlekl do politiky hulvátství a konspirační styl vyjednávání a byl to Zeman, kdo vytvořil podmínky nedotknutelnosti představitelů státní moci a správy. Za vlád ČSSD se korupční systém doslova zabetonoval a pronikl z vlády až do posledního obecního zastupitelstva.
Topolánek vůbec nebyl dobré řešení, protože to byl vesnický buran, který se potřeboval prosadit ve velkoměstě. Zamiloval se do luxusu a jeho vzorem se stal nevkusný a snaživý Dalík. Pijavice, která skrze troubu z Ostravy, ovládla politiku ODS i celé vlády s jediným cílem -vydojit co to dá.
Náhrada Nečasem je z deště pod okap. Ten se kvůliu kariéře nechá vodit jako mopslík a není schopnej si poradit s žádným profláknutým lumpem. Aby mohl ze státního velkoryse vyplácet svoji souložnici, nechává bez reakce či postihu všechny darebáky: řádení Drobila, zlodějiny Béma s Janouškem, neschopnost Vondry, zlodějiny Bartáka a celé řady dalších. Namísto odvolání neschopných ministrů J.Dobeše, Hanákové a dalších, odstaví jediného populárního ministra ODS Pospíšila, kterého nahradí pochybnou figurkou. Že možná sám Nečas nekrade, nevyváží jeho personální úlety a přehmaty.... Paní Nagyová je opravdu hodně drahá!
torinese
17. října 2012 • 09:13
Petr Nečas a "čistý"? Téhle báchorce jsem přestala věřit ve chvíli, kdy udělal z jednoho z nejprofláknutějších kmotrů ministra, zvedá DPH podle Kalouska a kryje jeho kšefty na MO. Za ministra zemědělství si vybral univerzálního Bendla, který se ve svých předchozích angažmá vždy projevil jako naprostý diletant, ministrem spravedlnosti udělal člověka s hodně špatnou pověstí a nepříliš vysokým IQ. Toleruje neomluvitelné zásahy min.financí i dovnitř policie(vulgární Kalouskovo vyhrožování Lessymu a jeho následné odvolání)a v médiích prohlašuje cosi o spiknutí plukovníků. Také nelze nevidět,že je ministrem vnitra zcela nepřijatelný člověk, jenž má přímé vazby na Janouška (Navatyp, Janouškova firma) a ministrem obrany je pán,jemuž zpod zadnice ukradli 300 milionů a jehož nechá drze kandidovat do senátu. A tak bych mohla pokračovat do aleluja. Pro mě tedy už minimálně tohle stačí k tomu, abych Nečase nepokládala za žádného "správňáka" z církevní školy.
strassidlo
17. října 2012 • 12:21
Jo!