Zprávy

Zpět na článek

Pro Marka Dalíka si přišla policie. Půjde do vězení?

3 komentářů

strassidlo
8. října 2012 • 14:39
doufám, že když sebrali Dalíka po tak dlouhé době, co je fakticky veřejně známo, že byl nenasytným výběrčím úplatků pro Topolánka, tak že snad to je proto, že se policii až teď podařilo dát dokupy kvalitní důkazní materiál a že součástí nepodmíněného trestu bude i propadnutí Dalíkova majetku pocházejícího z trestné činnosti.
torinese
8. října 2012 • 15:25
Hlavně by ale měli zhaftnout taky Topolánka. Nikomu není divné, že si žil a stále žije nad poměry? Tady se zásadně nevyšetřují ministři ,ale jen jejich poskoci. Parkanová bez Kalouska, Šiška bez Drábka, Dalík bez Topolánka, Janoušek bez Béma.
Proč mám pocit,že jde jen o předvolební divadlo a koalice předvádí "lítý boj s korupcí-padni komu padni". Když to klišé slyším, tak se mi chce pomalu zvracet.
Naděje na to, že všechny gaunery šoupnou k Rathovi za katr by byla jen po totální obměně parlamentu.
strassidlo
9. října 2012 • 10:16
jsem naivní, ale fakt doufám, že se to stíhání posune až k těm největším gaunerům a že se Topolánek, Bém, Janoušek, Paroubek, Hašek, Sobotka a další nakonec v tom kriminále sejdou.
U Dalíka by mě zajímalo to, jak se vlastně dostal k havlovi. Dělal u něj na přípravě mpresidentských milostí a o těch bylo známo, že se platí. Tudíž je dost možné, že právě u Havla se Mareček vyškolil jak obchodovat s kontakty. Čí je to synek???? Jak se dostal v devadesátých letch, ve svých 19, do Havlovy smečky???