Zprávy

Zpět na článek

Život Jaromíra Jágra ve 22 obrazech: Příběh nenaplněné věštby

3 komentářů

sendyman
30. září 2012 • 06:39
mně to moc ftipný nepřipadá. A to nejsem žádnej jednostrannej - sportovní - pošuk. Jarda je dobrej, možná nejlepší, ,aspoň u nás, co já vím? - a tahle nadsázka mi nepřijde nejlepší.
pooch.ledog
30. září 2012 • 12:44
Taky na to ziram. Co to ma proboha byt? To je tak na urovni ne prilis chytreho zacka pomocne skoly a Blesku.....odmitam uverit, ze tohle stvoril nekdo kdo u toho byl zcela strizliv. Ze by nejaky methanol kokteil?
sendyman
1. října 2012 • 07:11
Hele, Poochová, já bych z toho alkehól nevinil. Přes víkend jsem ji měl jak z praku, tak nějak průběžně, prvně po vyhlášení tý naší slavný prohibice jsem zašel na Fernet, sakra, odvykl jsem za těch pár dní, tak jsem pro jistotu ještě koupil litřík na doma... Přesto to byl hodnotnej víkend. Koupil jsem si kvalitní leteckej RC simulátor, abych se naučil přes zimu lítat s "opravdickým" RC vrtulníkem. Bude to Huey, však mě znáš, ten zpropadenej Vietnam. Ale 20 litrů je 20 litrů, do toho se neženu bezhlavě ani vožralej. Pak jsem si byl taky koupit džíny a botky. U Léviho mi to nevzalo kartu, ale byli na mě hodný a nechali mě dojít k bankomatu. V pohodě, asi jsem přešvihl měsíční limit na nákup kartou. Totiž, měl jsem je na sobě, udělala se nějaká zima a už se mi nechtělo v kraťasech... U Deichmanna jsem si zase musel sundat botky, že prej je musej odčipovat, či co...
To je život.
Proto jsem usoudil, že je to kravina, některý zbytkový mozkový buňky fungujou i v tomhle stavu.
Já myslím že se Tesař prostě zbláznil.