Zprávy

Zpět na článek

Slzy štěstí. Adéla Knapová a Jan Šibík se vydali do slovenských romských osad na východ od Tater

7 komentářů

torinese
27. září 2012 • 09:10
Jelikož o cikánce a její "unesené" Mercedes(u babči na slovensku dávali cikáni jména potomkům podle seriálů, zrovna běžela Angelika) média "taktně" mlčí, nejspíš to policajti odložili k ledu. Přece nebudou vyšetřovat utiskovanou minoritu, i když vymění haranta za barák v Německu!
Buďte ráda, že neznáte aktivistu Holomka(cintává si pentli na aktuálně cz.-blogy). Ten by vám tady vysvětlil, jak jsou cikáni u vás v Británi "úspěšní" ve školách. Prý tam skvěle prosperují, tady chudáci nemůžou, páč je učitelé šikanují. Jenom zapomněl říct, že jde o školy pro imigranty, které mají horší úroveň,nežli naše pomocky.
Tenhle článek je zajímavý v jedné věci a mohli by za něj "krasoduchové" pěkně zatopit autorce-totiž v tom,že konečně!!! přiznává, že jsou z velké části cikáni int.degeneráti. Dílem díky fetu, alkoholu a incestním praktikám, dílem díky nezájmu rodičů o potomstvo. Když jsem tohle napsala někde v diskusi, tak se na mě humanisti sesypali ,jako vosy. Prý mají intelekt úplně stejný,jako my, jenom prý "nepotřebují" naše vědomosti. Stačí slyšet, jak mluví-děsný a primitivní projev, nekultivovaný hlas, vulgarita. Fuj,tajxl. Nemám s nimi nejmenší soucit. To mě víc dojme přejetý voříšek na dálnici.
pooch.ledog
27. září 2012 • 15:14
Dik za info. Kecum o tom, jak jsou cikani uspesni v UK se jen smeju. Do skol chodi jak chodi, nekdy lip nekdy hur, casto jsou z nich i podminecne vylouceni. Britske skolstvi totiz zna docasny trest ve forme zaracha na tyden, dva, par dni...dle druhu provineni. Coz je u cikanu vesmes nedochvilnost, drzost a nezajem se ucit, ale predevsim agresivita. Coz o to, timhle tu ''vynikaji'' zaci i jinych etnik vcetne toho majoritniho. Ovsem pocet takto ''uspesnych'' prave z cikanskeho etnika je alarmujici...stejne jako to, kdyz vam nezamestnany otec cikanskeho decka, jez se zrovna narodilo jeho stejne nezamestnane matce rekne - tady to mam lepsi nez u nas, nez toho spratka vypiplam da mi na nej tenhle stat minimalne 90 tisic liber. (Pricemz decko prihlasi k pobytu taky u nas....).

Ja bohuzel nemuzu uvest zdroje ze kterych cerpam, lec verte mi, ze je to vse odzito. Vic rici nelze, bylo by to poruseni vsech profesnich umluv. Myslim vsak, ze rozumny clovek vi sam, ktera bije.

Jediny drobny omyl je v tech skolech pro imigranty. Nikolivek, nejsou to extra skoly, dneska uz jsou tu v podstate VSECKY skoly pro imigranty. Je jich tu uz tolik ze by je ty kdysi extra skoly nepobraly a tudiz jsou mali imigranti inflitrovani do normalnich skol. Jak to asi ''obohati'' vyuku, kdyz mate ve skole zaky kteri mluvi treba az 54mi ruznymi jazyky - a ani se moc nesnazi naucit jazyk hostitelske zeme, netreba popisovat. Byvala jsem velky multi kulti, ale uz i ja musim priznat, ze nekde je neco spatne....pro nas.
pooch.ledog
27. září 2012 • 15:20
Jo a toho Holomka si teda najdu. Na to jsem teda zvedava, pan bude patrne odbornik.

Incestni praktiky...hm, a ze to ty lidi v Indii (a taky Pakistanu apod.) porad bavi, ze jo...viz snatky bratrancu a sestrenic z prvniho kolena atd...kvuli majetku. Nerikal nekdo, ze cikani prisli prave z tech koncin? To je asi nejaky narodni sport, parit se sami mezi sebou. Ze je to rasismus? No jasne, vsecko, co my mezi nasima lidma stihame zakonem a co oni delaji bezne je z nasi strany rasismus. To uz aby clovek, co nechce mit problemy, predelal i prirodny zakony - ciste z politickeho korektismu - a kdyz se takovym lidem narodi tezce postizene decko aby rekl jen ze Allah je veliky....nebo ze cikani halt ziji jinak nez my a nazdar. A stedre jim platil vydaje na lecbu a udrzeni pri zivote maleho chudaka...divny svet.
torinese
27. září 2012 • 19:09
Někde je sakra dlouho sakra něco špatně! Resp.všechno.
V Německu jsou rodiče německých dětí zoufalí, z celé třídy dva domorodci, které šikanují primitovové z multi-kulti. Byl o tom zajímavý článek v MF nebo Lidovkách. Jsou z toho zoufalí i učitelé, úroveň výuky klesá. Až u nás tyhle blby s IQ šumící trávy nacpou do normálních škol, humanisti se chystají zrušit zvláštní školy, tak už se děti nenaučí vůbec nic. Učitelka bude retardům dokola vysvětlovat jednu věc a ostatní se budou nudit. Především s muslimy se měla situace řešit už před mnoha lety-Británie na to dojede stejně, jako Německo a v podstatě celá Evropa. My zase máme svou minoritu,která svou početností pomalu dotahuje majoritu.
Bůh vám buď v té Británii milostiv, protože váš stát své občany před militantním islámem vůbec nechrání. Šaríja zóny jsou totální zhovadilost a stávají se skutečností. Do pár let budete mít dvojí právo a to je konec civilizace.
torinese
26. září 2012 • 18:06
Přesně tak, když chtějí,abychom jim dali pokoj, tak ať si žijí za svoje.
Mně vadí nejvíc ta pozitivní diskriminace. Když zavraždili mladí cikáni kluka,který vycházel z restaurace, protože jim údajně nedal cigaretu(fakt závažný důvod),vyjádřil se státní zástupce neuvěřitelně.Prý pokud se zjistí,že oběť nezemřela důsledkem přímé rány do hlavy, ale až dopadem na zem, budou stíháni jen za zabití, nikoliv za vraždu. Přijde vám tohle normální?
Ale zkřivte cikánovi jediný vlas a budete mít proti sobě všechna média, bílé i černé aktivisty a pes si od vás kůrku nevezme.
Mimochodem, už obvinila policie tu cikánku, která prodala své vlastní dítě a vydávala to za únos? Němci jsou fikaní, ti jí tu pohádku nesežrali.
pooch.ledog
26. září 2012 • 20:29
To myslite to mimino co udajne nekdo vytahl matce primo z kocarku a pak odvezl do Nemecka? Tak na tom mi neco smrdelo uz od zacatku. A taky uzasnej pribeh - matka nema ani dvacet, otec decka zrovna bruci...takze dalsi dva co se nenamahali necim byt a sami se nejak o sebe postarat, zato je naramne bavil sex. A ted jim bude stat do smrti sponzorovat snadny zivot, zatimco nam, blbum chodicim do prace, neda ani duchod, pokud si na ne sami vsecko nenasetrime a to nejlepe 2x.

Cikani vubec nejsou blbi. Naopak. V UK umi vetsina z nich jen par anglickych slov ale jak ti umi precurat social a casto i policajty, kteri se jindy s nikym moc neparou, to je neskutecny. Pche, kdepak hloupi a zaostali, to jsme my. Ze jim na ty jejich figle jeste porad skaceme.
pooch.ledog
26. září 2012 • 15:19
a nepochopeni je obrovska. To je fakt. Ale z ci strany? Cikani chteji abysme jim dal pokoj. OK. Beru. Za ty roky co je vidam ruzne po svete mi doslo, ze to je jediny reseni, nebot ti z nich, co nechteji zit jako prasata si nejakou cestu vzdy najdou a vicemene sami, nepotrebuji k tomu nas. Jenze ten zbytek to ma tak, ze chce byt nechany tak jak je, ovsem za nase penize.

A Romove pracujici v Anglii? Nenechte se vysmat.....ti moc dobre vi jak na mistni mekky socialni system. Pokud uz nektery dela, tak jen tak dlouho jak musi a pak uz jsou to jen davky, davky, davky, a corky, a podvody, smeleni s drogama apod. Pritom v Britanii jsou na mensiny zarizeni a mohli by studovat a pak se o sebe i sami starat. Na co by to ale delali? Staci jim rvat ze nemaji kde bydlet a dostanou byt ci dum ze social housing, k tomu obslehnou nekde nacerno co nejvic rodnych listu pro neexistujici haranty, pripadne ty, co v UK jaktezivo nebyli a uz na ne vybiraji davky a ruzna prilepseni. To co pisu je letita praxe videna na vlastni oci. Ostatne, vetsina cikanu v UK je takoveho zjevu, ze by je nezamestnal ani slepej, o nejake znalosti jazyka je zbytecny mluvit. Tak jak to, ze je tu potkavam v davech? Proste se nechavaji zivit - a ti cesti k tomu jeste pravidelne litaji k nam, kde sice social moc dobre vi, ze u nas trvale neziji ale boji se jim ty davky stopnout.

Mne uz nikdy nikdo nedonuti litovat cikana. Takove blbosti me uz presly. Jestli ziji jak prasata ve stredoveku, dobre jim tak..a ze prisli odjinud? Smarja panno, dyt je to uz pul tisicileti, tyhle reci me muzou vzdycky tak akorat namichnout. Kolik casu budou jeste potrebovat aby nekaleli vsude kde je napadne a nerozmlatili kazdy barak ktery dostanou?

Naprosto zbytecny a nic nerikajici clanek. Zajimejte se radsi o to, jak se ma dneska uzivit clovek ktery delat chce ale praci nesezene. Plus jak vyzit z tech almuzen co se bezne povazuji za plat.