Zprávy

Zpět na článek

Ať líh dál zůstává s touto krajinou

1 komentářů

pooch.ledog
22. září 2012 • 18:53
pan autor je halt svetec. Zije patrne na vrcholku hory a nepotrebuje okolni svet. Koralce neholduje, koralecniky nenavstevuje, ani za ucelem poziti nejakeho toho blafu, neb pije jen pramenitou vodu, zivi se pranou a zamestnava ho bulvarni platek ktery stedre plati. Tudiz mu muze byt u zadele zda nekde nekdo ztrati praci, treba v likerce Becherovka. Vsak tam delaj jen lopaty co nedosly dal. Treba do Praglu, kde, jak se zda, muze byti novinarem uz kdekdo.

Taky je pan autor zcela jiste Ded Vseved. Nebot vi, ze kazda z obeti pancovaneho alkoholu byla alkoholik. Bude taky vzorny rodic (je-li jim vubec) neb on od sveho potomka zasadne neodchazi, ani na pokec s kamoskou...

Tezko vest nejakou debatu s nekym kdo je tak dokonaly. Tezko mu predkladat nejaka fakta, jako treba to, ze ne kazdy ten pancovany alkohol byl levny a ze se velka cast toho prodavala v normalnich obchodech. A ze nektere obeti si jen vyjimecne daly par panaku... Pan autor vi, ze sbor alkoholiku si za vse muze sam a tudiz je vymalovano.

Toz ho nechme tak. Takoveho hnupa, jak se rika u nas na Morave, by stejne nepresvedcil ani heverem, ze se myli. Jen doufam, v jeho zajmu, ze stejne podobne asketicky je zalozena i jeho rodina.