Zprávy

Zpět na článek

Past na bílé muže. Co všechno na vás čeká, když podlehnete kouzlu thajského obchodu se sexem?

2 komentářů

strassidlo
31. srpna 2012 • 15:56
Roztomilá je citace p. Kroce, že Thajky "si svou vagínu (výrobní prostředek) chrání jako oko v hlavě" , ale ať už jsou informace od Kroce či Staňka pravdivé nebo pravdivější, faktem pro mne zůstává, že Thajsko mě k dovolené vůbec neláká a docela nechápu ani úchylnou zálibu v Asiatkách. Fuj! Chlápci, kteří za sex musí platit jsou fakt ubožáci a ti, kteří za mním dokonce jezdí někam do Asie jsou naprostá a ubohá spodina ubožáků. brrrrrrrrr!
pooch.ledog
29. srpna 2012 • 16:01
bez ohledu na to jaky je jinak. Dovedu to pochopit u nekterych natvrdlych mladych kluku kteri zkousi co jim muze zivot dat, ale borec, ktery si neumi sehnat babu jinak nez si ji koupit ani v pozdejsim veku, je min. chudak. Ale to nema cenu resit.
Co je ovsem rozhodne k popukani jsou tihle postarsi pupkaci co jezdi do Thajska znovu obzivnout. Jeste smesnejsi jsou ti, kteri ztrati zbytky propityho mozku a najdou si tam nevestu. V UK se jim rika Thai Bride a neni jich tu zrovna malo. Scenar je stejny jak preskopirak. Postarsi paprda si mysli, ze je prilis dobry pro mistni anglicke ladies. Nez by si nasel slusnou babu primereneho veku, jede do T. a tam se zamiluje do holky ktera by mu mohla byt dcerou (nekdy uz i vnuckou). Samoze veri, ze je to cele opravdove. Priveze si to sem, holka s nim bouchne ze dve decka, pocka, az dostane povoleni k trvalemu pobytu a pak nastane tanec. Ne jen ze si najde mladyho srnecka aby o ni telesne radne pecoval, ale jeste nakonec vykopne starocha a ten plati jak mourovatej, deli se o drive nabyty majetek a chlasta tim tuplem zalem nad tim, jak dopadl. V Thajsku maji holky bezne k mani (treba v obchodech) ''handbook'' ktera jim presne radi jak takovou trubku ulovit, jak se s ni dostat aspon do Evropy atd. V UK uz jsou cele davy techto zlatokopek ktere kazdou nove prichozi zaskoli. Z poddajne divciny se casem stane pekna semetrika, ktera s dedkem nema zadny slitovani. Humorne na tom je to, ze se tihle chlapci tak boji tech emancipovanych evropskych zen...a pak dopadnou takhle. Dobre jim tak, idiotum.
Moje angl. kamosky se jednou picly v baru a kerovaly tam do jedne takove cerstve privezene Thajky at jde s nima dal parit. Jeji pritel by ji to pry nedovolil. Tak mu jedna z nich, co dela pro mistni spravu rekla, ze ho naprasi ze zachazi zle s imigrantem. A bylo vymalovano. Holka sla parit a uz moc dobre vedela, co si smi dovolit. Tak to tu chodi.
Kdyby si ti borci zaleteli do Thajska kazdy rok na dovcu, vyslo by jim to mnohem levnejc.