Komentáře

Zpět na článek

Skandální nerovnost před zákonem!!!

4 komentářů

pooch.ledog
20. července 2012 • 22:23
se da tezko neco rict. Rozhodne ne slusne. Ze je JXD mozek uz az nekde za hranici vsednich dni je kazdymu soudnymu cloveku vic nez jasny delsi dobu. Ale ze ho v tom jeste podporuje samotny RX je teda fakt nad moje chapani.

Na druhe strane, slusna reklama na to aby si lidi nehrali s hulenim. Lepsi antidrogova kampan snad ani nemuze byt.
strassidlo
20. července 2012 • 21:24
To je kocour! Jiřinka k sežrání květinka!!!
vonrammstein
20. července 2012 • 17:15
to už je moc. Höschl-nástup!
strassidlo
21. července 2012 • 16:42
Jo, je to hustý, ale kupodivu zčásti musím dát JXD za pravdu. Je totiž podivné, že by si čtrnáctka jen tak, pár dní před svými patnáctými narozeninami sama od sebe vyfantazírovala zrovínka todlecto a zrovínka s tímto chlapem. A zrovínka teď si dívče vzpomene jít s tím na policajty, když má pan pilot být zásadním svědkem v kauze, v níž jde o hlavy, ani ne tak Parkanové, jako Bartáka, Topolánka, Dalíka, Kalouska....
Nerovnost před zákonem ovšem vidím spíše v tom, že zatímco tý mladý slizký podvodnici se vůbec nic nestane, tak ten chlap s tím obviněním měl problém a kdyby pipina nepřiznala už za dva dny, že jen tak fantazírovala, mohl skončit v báni a nikdo by s tím nic nenadělal.
Je tohle nějaká rovnost před zákonem? Minimálně by měli stíhat její rodiče, a chtít od nich fimanční kompenzaci za zbatečnou policejní práci a nakonec i odškodnění za pomluvu pro Daňhela.