Zprávy

Zpět na článek

Zahájil policejní prezident Lessy tažení za policejní stát?

2 komentářů

vonamula
20. července 2012 • 08:51
Tvorba policejního státu v situaci, kdy je policie ochromena dvacetiletým nekoncepčním vedením Kdy vyšetřovatelé jsou zastrašováni a odcházeni na teplá místa bezpečnostních expertů do velkých společností

Za dvacet let zlodějin se povedlo dostat do lochu pouze Ratha a na Kalouska ve voda vaří. no vida, máme tu policejní zvůli neodvolatelného ředitele. Přitom zkorumpovaný je i ten poslední úředníček na stavebním odbodu Horní-Dolní.

Každý, kdo chce ohoblovat prkýnko do místní školky musí nasypat 20% zadavateli. Toto prorůstá celým systémem a je pevně daná sazba. První pokus useknout hlavu bestii a máme policejní stát...

Jak by to vypadalo, kdyby byl v čele policie stanul kamarád Červíček ?
Palopetro
20. července 2012 • 07:24
je to tak,jak jste to napsal,(o čemž silně pochybuji),tak je politická situace v zemi české ještě mnohem horší.Jednoduše napsáno,zákonodárná moc ve státě-poslanecká sněmovna-plodí v potu tváře zákony,které ji pak samu ohrožují.Pak různými dolepky pouze znepřehledňuje právní dopady všech zákonů.Jedním z nich je neovolatelnost policejního prezidenta,jak tvrdíte, o čemž opět silně pochybuji.A konečně,jak jste napsal, "zástupný problém Kalousek".Vše se odvíjí od dlouhodobé erozivní činnosti tohoto pána v "neprospěch" občanů,kteří se stali rukojmím t.zv.úsporných opatření.
Nějak jste pozapoměl,že konflikt vyvolal právě Kalousek,který nazval vyšetřovatele kauzy Kasa policejní zvůli,přičemž i vrabci na střeše cvlikají,že Kalousek je šedou eminencí všech leváren,které se na výdajové straně SR odehrávají.