Komentáře

Zpět na článek

Čech, Polák a Rus na fotbale

4 komentářů

pooch.ledog
14. června 2012 • 19:01
praci a neco jsem tedy nasla jako dokumentaci. Tady se muze ctene publikum podivat na hrdinne polske/ruske narodovce pri fotbale, kde se ti blbi Cesi chovaji tak nechutne umirnene (coz se docela divim, banikovci tam asi nedorazili, jak se zda....). Kdo umi anglicky, necht si pocte.
Obavana zasahova jednotka, snajpri na strechach, plno zabavenych nozu atd. A rasisticke nadavky vuci cizincum, m.j. zrovna kdyz se holandsky tym vratil z ne zrovna vesele navstevy Osvetimi. Nemluve o tom, ze mnozi Britove zcela vazne uvazuji o tom, ze pokud by melo dojit k dalsim rasistickym utokum mel byl se anglicky tym proste sebrat a z hriste odejit, bude-li se to opakovat. (Ne ze by mezi anglickymi fanousky nebylo dost kretenu, ale tohle se tu proste uz netrpi). A tihle fandove ze jsou tak hodni obdivu? Odkud tady ten autor proboha spadl? Nebo si v tom Polsku nevsiml, co je tam ted vsude poldu aby to vubec nejak zvladli?

http­://www­.dai­lyma­il.co­.uk/new­s/ar­ticle-2156303/Euro-2012-Polish-thugs-hurl-racist-abuse-monkey-chants-Holland-stars-Krakow.html
aznom
15. června 2012 • 11:04
Zdá se,že jsi tady zůstala jako jedna z posledních "diskutujících" a tak žvaníš a žvaníš!
pooch.ledog
14. června 2012 • 18:03
ze Cechy zajimaji jen nakupni centra. Jo, jasne, zato Polaci jsou narodem kulturne uvedomelym, ktery po tom svete jezdi za umenim. Treba do USA, kde nepokryte odiraji pri svych kseftech koho muzou, jak bylo odjakziva jejich zvykem. I za komancu se jich hodne dokazalo nejak dostat ven a to jiste pak nepachali nejakou kulturu, vy chytraku. Zjistete si o tom vic a pak mluvte. Nemluve o tom, jak sikovne kseftuji treba se soli na silnice a jejich dalsimi vyhodnymi potravinami. Fakt narod kteryho nakupni centra nezajimaji.
Mam chut vam rovnou rict, ze jste blb a ignorant k pohledani, ktery nema paru jak to ve svete chodi, ale zustanu damou a vyvaruji se toho.
pooch.ledog
14. června 2012 • 17:59
kolektivni spiknuti, busit do naroda co to da? Jinak si totiz nedovedu vysvetlit, ze jsme se tu behem necelych dvou tydnu docetli na sebe tolik negativniho. Vidim, ze pisalkove z RX - jinak uz se nedaji nazvat - ziji v nejakym podivnym kruhu z nehoz vypadnou ven jen nahodou a pak cumi jak puk co to vlastne je za svet. Pricemz by si na to meli poridit poradne bryle. A predevsim sundat ty ruzove kteryma vidi svet za nasimi hranicemi.
Hamsik tohle soustredeni deprimovanych chudaku dnes korunoval. Jedina vec, se kterou se s nim da souhlasit je ta lepsi polska dalnice (taky tam za ni tvrde platite).
Zbytek je zvast jaky nema obdoby. Doufam, ze temi hrdnymi polskymi a ruskymi fanousky myslel tento trapny pan taky ty davy ktere se mlatily na zivot a na smrt jeste pred samotnym fotbalem a ktere hlida (za statni polske penize) 6 tisic policistu. Nebo ty polske/ruske fanousky, kteri v hledisti pri jinych zapasech vyvesovali vlajku s hakenkrojcem a hajlovali. Nebo napadaji hrace tmavsi barvy pleti. O tom vsem informoval britsky tisk a radne to dokumentoval fotkama. Jasne, tyhle hrde narodovce muzeme jen obdivovat. Jste k smichu, pane. Kdyz to reknu hodne mirne.
Taky bych mohla zminit Polaky, kteri v Britanii, kterou nepokryte vyziraji na ruznych socialnich davkach, schvalne mluvi pred Brity velmi sproste polsky, vyuzivajic toho, ze jim nerozumi, pricemz je nechutne pomlouvaji (ja nanestesti polsky rozumim dobre, tudiz vim, o cem je rec). Znam i par slusnych Polaku, ale ti sami se s jinymi nestykaji a temihle ''hrdymi'' opovrhuji. Moc dobre vim, jak se tento narod chova nebot to vidim na vlastni oci denne. Tak je nam tu laskave prestante davat za vzor.
A vubec, ujasnete si, jak to mate. Minule tu Novak knucel, ze ho maji za mensiho Cecha kdyz pri fotbale neskace. Vy zas mate mindrak, ze se skace malo.
Jste uz vazne trapni s tim stalym bitim se v prsa. Bezte si ten mindrak z naroda lecit k odbornikovi. Uz to vazne potrebujete.