Komentáře

Zpět na článek

Kdy budeme i my normální? Až přiznáme, že jsme nejhorší národ na světě

3 komentářů

torinese
12. června 2012 • 08:31
Už několik let se trapně opakuje. Míní-li to coby provokaci, tak je to dost ubohé.
On není Čech? Mně už to nebaví - ani jsem nedočetla. Divím se, že mu za tohle Reflex ještě platí.
Milovník "landsmandschaftu" Bohumil Doležal a tenhle exot by si spolu mohli postavit dvojdomek.
vonrammstein
11. června 2012 • 16:49
tak si spakuj do uzlíčku svejch pět origo sudeťáckejch štrůdlů a táhni do nějaký země zaslíbený. Sorry za tykání, ale zvířatům a jiným hovadům prostě nevykám. Běž, upaluj a pospěš si, bez tebe bude tahle země pronikavě krásnější. A pak mi písni, jak ti v tom ráji, pokud se budeš dál živit psaním hoven, procházej ty fajnový výrazy. Jestli ti za za ty *** apod. konečně dali Pulitzera. Jelito arogantní pitomý.
pooch.ledog
11. června 2012 • 10:54
je blby tak ze predcil vsecko ostatni co uz zmatlal dohromady. Navic nam i nejak zvulgarnel. Toz, rekneme to po jeho - takoveho vola je lepe nechat at se umlati sam a ignorovat ho. Chudak zije v podivnym svete, kde je jeho jedinou radosti nakydat na narod co nejvic spiny a kritiky. Vic to nema smysl rozvadet. Nepochybuji o tom, ze nas chce vyprovokovat a ma radost z toho, jak mu spilame. Nechava mne to klidnou, Holce. Podobnych typu potkavam po svete dost a vim, ze nejlepsi vec, co muze clovek udelat, je myslet si sve a jejich pitomosti se zasmat.

Vim, ze se budu trapne opakovat, ale ten RX vazne neskutecne, neskutecne upadl....az si clovek rika, zda tam o tom, kdo do nej bude psat nerozhoduji nejake nadstandartni vztahy. Nikoli talent a skutecna chut nad vecmi premyslet.